Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği 'Giresunlular ile İftar' programına katıldı. Kacır, “Hem çocukluğumun, gençliğimin geçtiği güzel Bağcılar'dayım. Hem çok değerli hemşerilerimle birlikteyim. Hem de, 31 Mart akşamında hep birlikte İstanbul'un mührünü teslim edeceğimiz kıymetli Murat Kurum bakanımızı hep birlikte ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Kıymetli hemşerilerim, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'ye her alanda asırlık hizmetler yaptık.

Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan gençliğe, spora, sanayiye, teknolojiye, Türkiye'yi baştanbaşa hizmetlerle eserlerle donattık ve her daim milletimizin kuvvetli desteğini gördük. Milletimiz her daim eser siyasetinden, hizmet siyasetinden yana tavrını ortaya koydu. Milletimiz her daim tam bağımsız Türkiye'den yana tavrını mührünü vurdu. İnşallah önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde yine milletimizin bu istikamette karar vereceğini ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi Cumhuriyet’in ikinci asrında Türkiye yüzyılına taşıyacak kadroları göreve getireceğini ümit ediyoruz. Bunun işaretlerini çok güçlü şekilde gözlemliyoruz" diye konuştu.

“VAKİT KAYBETMEDEN MİLLETE HİZMET YOLUNDA HEP BİRLİKTE KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Sivas’ta Hortum; Ağaçlar Zarar Gördü Sivas’ta Hortum; Ağaçlar Zarar Gördü

Bakan Kacır, “Görüyoruz ki milletimiz, şehrini değil şöhretini düşünenlere bay bay demeye hazırlanıyor. Görüyoruz ki milletimiz, kentini değil kendini düşünenlere güle güle demeye hazırlanıyor. Görüyoruz ki milletimiz afette, selde yanında olmak yerine tatile gidenleri uzun bir tatile göndermeye hazırlanıyor. İnşallah, İstanbul'da Murat Kurum başkanımızla, Bağcılar'da Abdullah Özdemir başkanımızla ve Türkiye'nin her yerinde Ak kadrolarımızla, Cumhur İttifakı kadrolarımızla 1 Nisan sabahından itibaren bir an bile durmadan, duraksamadan, vakit kaybetmeden millete hizmet yolunda hep birlikte koşmaya devam edeceğiz. Bizler Türkiye'yi bugüne dek nasıl sanayide muazzam bir ivmeyle geliştirmeyi kalkındırmayı başarmışsak. İşte son 22 yılda nasıl Türkiye'nin dört bir yanında organize sanayi bölgelerini kurmuş, büyütmüşsek. Nasıl OSB'lerde istihdamı 415 binden 2 Milyon 600 bine yükseltmişsek. Nasıl Türkiye'nin 60’dan fazla vilayetinde 101 tekno park kurmuşsak, nasıl Bayraktarlarla, Ankalarla, Aksungurlarla, Akıncılarla, Hürkuşlarla, Hürjetlerle, Ataklarla, Gökbeylerle, Altaylarla, Kızıl Elmalarla, Kaanlarla tarihe mührümüzü vurmuşsak, inşallah 1 Nisan sabahından itibaren Murat Kurum başkanımızın hizmetleriyle yeniden İstanbul diyecek, İstanbul'a mührümüzü vuracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA