Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Akar, büyük ve güçlü Türkiye için çalıştıklarını belirtti. Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, kişilikli ve kimlikli politikalarıyla Türkiye'nin uluslararası ortamda özne haline geldiğini belirterek, "Türkiye'nin daha da güçlenmesi, büyümesi için önemli adımlar atılmaya devam ediliyor" diye konuştu.

En büyük tehdit ve riski 'terör' olarak nitelendiren Akar, "En son teröristi etkisiz hale getirerek bu terör belasından asil milletimizi kurtaracağız. Bu konuda azimliyiz, kararlıyız. Mehmetçiğin operasyonları devam ediyor. Teröristlerin saldırılarının hiçbiri karşılıksız bırakılmıyor, gerekli karşılık veriliyor. Mehmetçik zorlu arazi ve iklim şartlarında mücadelesini yoğun şekilde başarıyla sürdürüyor" açıklamasında bulundu.

643e7dd3470a9b142c44ff9c

Kadını Öldürüp Ailesini 'İntihar Etti' Diye Aradı Kadını Öldürüp Ailesini 'İntihar Etti' Diye Aradı

'TERÖR YUVALARI YIKILMAYA DEVAM EDİYOR'

Suriye'nin kuzeyindeki üs bölgelerine yapılan saldırı girişiminin ardından 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildiren Akar, "Mehmetçik teröristlerin 'girilemez' dediği yerlere girmeye, 'çıkılamaz' dediği yerlere çıkmaya devam ediyor. Terör yuvaları, kampları yıkılmaya devam ediliyor. Dün Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde Zap bölgesinde 'Çemçö' adı verilen, teröristlerin sözde kale olarak gördüğü, 'girilemez' diye nitelendirdiği mağaraya da girdi. Çok sayıda silah, mühimmat ele geçirildi. Mehmetçik vatanı için 'ölürsem şehit kalırsam gazi' anlayışı ile çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor" diye konuştu.