Erbaa Keçeci Köyü nüfusuna kayıtlı olan sanatçı Ayşegül Pınar, icra ettiği sanat alanında da bir eğitmen olarakta görev yapıyor.
Müzik öğretmenliği ile müziğe yatkın çocuk ve gençlere eğitim veren sanatçı, Türk Halk Müziği'ne eserlerinin yanı sıra bilgi birikimiyle de katkı sağlayan Pınar “ Erbaa’mızın basın ve medyada gözü kulağı olan, Kelkit Gazetesini sürekli takip ettiğini ve yayıncılık ilkesini çok beğendiğini dile getirdi.”  Tokat’ın yetiştirdiği sanatçılardan olan ve yıllarca çizgisinden ödün vermeden müzik dünyasına giriş yapan Erbaalı sanatçı Ayşegül Pınar “Bugüne gelmemizde bize desteğini esirgemeyen hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim.”dedi.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kelkit Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kaya Group yönetim kurulu Başkanı Mesut Kaya “Halkın gönlünde yer edinmiş, söylediği  türküler ile festivallerin, konserlerin aranan sesi olan siz kıymetli hemşehrimize  teşekkür ediyorum. Sizlerin çalışmalarınızı kamuoyuna duyurmaktan memnun kaldığımızı belirtmek istiyor ve  başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu! Tokat'ta Kurban Bayramı Yaklaşırken Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu!