İstanbul'da okul müdürlüğü yapan Öğretmen İbrahim Oktugan'ın, öğrencisi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi, Aybastı ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu.

Bu elim olay ve cinayeti kınamak için, Aybastı Kaymakamı Murat Karnap'ın himayesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Şefliği'nin koordinasyonunda, Perşembe Yaylası Tokat sınırından başlayarak Aybastı Uzundere Şelalesi'ne kadar 10 km'lik bir yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe; Kaymakam Murat Karnap, Hakim Ahmet Alper Korkusuz, Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, Jandarma Komutanı Üsteğmen Fevzi Okul, Emniyet Müdürü Emrah Salman, Orman İşletme Şefleri Hasan Fahri Günkur ve Esra Sezer Günkur, muhtarlar, öğretmenler, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Yürüyüş sonunda açıklama yapan Kaymakam Murat Karnap, "İstanbul'da yaşanan bu elim olay hepimizi derinden üzmüştür. Bu elim hadiseyi kınıyor, merhum öğretmenimiz İbrahim Oktugan'a yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, öğrencilerine ve eğitim camiasına sabır diliyorum" dedi.

Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi

Bir 6 kişi ve tırmanan insanlar görseli olabilir

Muhabir: Sabriye Er