ASHİM İl Müdürü Kıymet Boztaş, Erbaa İlçe Müdürü Sadettin Temel ve Kuruluş Müdür Yardımcısı Nurettin Başara’dan kuruluş iş ve işlemleri hakkında bilgi alırken, akabinde personeller ile bir araya geldi.

Vatandaşa hizmetin en hızlı ve en iyi şekilde vatandaşa ulaştırabilmek için istişareler yapan Boztaş, personellerin sahada karşılaştıkları sorunları dinledi.

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (17.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (17.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Boztaş’ın bir sonraki durağı ise Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Gök’ün Erbaa/Tosunlar Köyünde ikamet eden ailesi oldu.

Yakın zamanda umre ziyaretini tamamlayarak memleketine gelen Gök ailesine ziyarette bulunan Boztaş, “Rabbim yapmış olduğunuz ziyaretleri makbul eylesin, tekrar gitmeyi nasip etsin” temennilerinde bulundu.

Yapmış olduğu ziyaretin ardından Boztaş ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sadettin Temel, Erbaa Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Gazilerimizle sohbet eden Boztaş, dernek üyelerinin taleplerini dinledi. Daha sonra ilçede ikamet eden Koruyucu Aileyi ziyarette bulundu.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)