Yusuf Beyazıt mesajında şu ifadelere ver verdi :

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. Yıl dönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarken halkına, “Hedefiniz muasır medeniyet seviyesine ulaşmak ve onu geçmektir.” sözü ile ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda, milletimizi geniş refah kaynaklarına sahip kılacak, son 20 yılda eser ve hizmet hedefiyle azim ve kararlılıkla büyük başarılara imza atarak, yüz yıllık hayaller, asırlık projelerle ülkemizi Türkiye Yüzyılına hazırlıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetiyle, bizlere emanet bırakılan Cumhuriyetimizi büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlerken, maziden atiye kurulan köprülerle, adım adım yüz yıllık hayallere, nice hedeflere koştuğumuz Türkiye Yüzyılına geçtiğimiz 20 yılda hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma altyapısı üzerinde milletimizle beraber hep birlikte inşa etmeyi sürdüreceğiz.

“Durmak Yok, Yola Devam” diyerek büyüttüğümüz ülkemizi, nasıl 2023 hedeflerine ulaştırma hedefleriyle buluşturduysak, bundan sonra da 2053 vizyonunun inşasıyla milletimizden aldığımız güç ile siyasi, ekonomik, sosyal, diplomatik alanlarda daha ileriye götürmenin çabası ve gayreti içinde olacağız.

Sürdürülebilirliğin, Huzurun, Başarının, Güvenin, İstikrarın, Üretimin, Verimliliğin, Gücün, Dijitalin, İletişimin, Bilimin, Kalkınmanın, Barışın, Değerlerin, Haklının, Şefkatin, İstiklalin, İstikbalin ve Gençlerin Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı’nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletimizin de azim ve kararlılığı ile büyük başarılara imza atarak hayalleri gerçek yaptık, şimdi ise yeni eserler bırakacak ve asırlık hamlelerle ülkemizi her alanda dünyanın en büyük 10 devleti arasına çıkartarak yükselteceğiz.

Muasır medeniyetin ilerisine geçmek proje ve eser üretmek, hayalleri gerçeğe dönüştürmekle olur. Bugüne baktığımızda ülkemize son 20 yılda, “olmaz” denilen nice projeyi, “yapamazlar” dedikleri nice eseri yapmanın, “hayal” denilen nice hedefi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Milli Teknoloji Hamlesiyle, yerli ve milli anlayışıyla Denizaltı Gemisi, Helikopter, Tayfun Füzesi, Otomatik Silah, İHA, SİHA ve nice eseri ülkemize kazandırdık. Son olarak ise ‘hayal dedikleri, fabrikası nerde dedikleri, yapamaz dedikleri’ Tükiye’nin Otomobili ilk yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u seri üretin bandından indirmenin heyecanı ve gururunu yaşadık.

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." diyen, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde güçlü yarınlara taşıyarak, yapılmazları yapan, hedeflerine ulaşan, olmazları olduran ve hayalleri gerçekleştiren bir Türkiye Cumhuriyeti olarak yaşatmanın gayreti içerisinde, Cumhuriyete sahip çıkmak ve Cumhuriyeti bize emanet edenlere layık olmak için her alanda gece gündüz çalışacağız ve inşallah ülkemizi 2023 hedefleri, 2053 vizyonu ile Türkiye Yüzyılı’nda dünyanın en üst ligine çıkartacağız.

Geçmişten günümüze sağlam bir temel ve ekonomik, sosyal, kültürel birikimle gelen şehrimiz Tokat’ta son yıllarda yapılan hizmetlerle adeta bir yıldız gibi parlamaktadır. 2 milyon yolcu kapasiteli Tokat Havalimanı 25 Mart 2022’de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılmıştır. Tokat’ta 5 tane organize sanayi bölgesi bulunmakta olup, havalimanının açılışı ile birlikte Organize Sanayi Bölgelerine yatırımcı ilgisi artmış ve genişletme çalışmaları başlamıştır.

Niksar'da Tarımda Yeni Çağ: Milyarlık Yatırım Bekleniyor Niksar'da Tarımda Yeni Çağ: Milyarlık Yatırım Bekleniyor

Tokat Organize Sanayi Bölgesinin 1000 dönüm, Erbaa Organize Sanayii Bölgesinin 700 dönüm, Niksar Organize Sanayii Bölgesinin 300 dönüm ve Turhal Organize Sanayi Bölgesinin 300 dönüm genişletilerek yatırımcıların hizmetine açılması için çalışmalar yürütülmektedir. Böylece istihdam sayısı da artırılacaktır. Devlet tarafından teşvik verilmek üzere Başçiftlik ve Sulusaray’da 6 bölge yatırım bölgesi ilan edilmiş, böylece ekonomik değere katkı sağlanması hedeflenmiştir. Bu yatırımlarla şehrimiz daha da ilerleyecek ve cazibe merkezi haline gelecektir.

Bu duygularla, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz vatanımızı koruyan, bu toprakları bizlere armağan eden kahramanlarımızı rahmetle, şükranla ve minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim