Ümraniye'de İETT otobüsü iş yerinin bahçesine girdi Ümraniye'de İETT otobüsü iş yerinin bahçesine girdi

Amasya’ya vali olmaktan gurur duyduğunu belirten Doruk, “Amasya’da ilk günkü aşkla, tevazu ve samimiyetle çalışarak, hizmet bayrağını daha da ilerilere taşıma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Amasya Valiliği'ne atanan Yılmaz Doruk, bugün görevine başladı. Valilik girişinde çiçeklerle karşılanan Vali Doruk; burada vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle selamlaştı.
Amasya’ya vali olmaktan gurur duyduğunu belirten Vali Yılmaz Doruk, “10 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Amasya Valisi olarak atanmış olduğum görevime bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Öncelikle, tensipleriyle bu güzel şehre hizmet etmeyi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı arz ediyorum. Kadim medeniyetimize ışık tutan kültürel değerleri ve tarihi mirası ile geçmişten geleceğe köprü olan Amasya’ya hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğuyla yeni görevimin ilimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Yeşilırmakla bereketlenen, Harşena Dağı ile süslenen bu eşsiz kente hizmet ederken, mesai arkadaşlarımızla her daim uyum ve işbirliği içinde, istişare temelli, şeffaf, adil, iletişime açık, güler yüzlü, şefkatli, anlayışlı ve ortak çözüm üreten bir idare anlayışı içinde olacağız" dedi.