Almus ve Tokat Seçim Kurullarına yapılan itirazların reddedilmesinin ardından göreve başlayan Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, mazbatasını alarak resmen görevine başladı. 
Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Özer, şunları söyledi: 
‘’Değerli Almus'lu hemşerilerimiz.
Yoğun seçim süreci aşamasında; siyasetin etik, elit ve tüm onurlu duruşuyla çıktığımız bu yolda, her türlü engel, asılsız sikayet, asparagas haber, iftira, gelenek ve göreneklerimize uygunsuz tüm çabalara rağmen yılmadık. Gerek defalarca Almus seçim Kuruluna yapılan itirazlar gerekse,Tokat Seçim Kurulu ve Yüksek seçim kuruluna yapılan tüm itirazlar reddedilmiş olup, Mazbatamızı resmi olarak almış bulunmaktayız.
Duruşumuzdan siyasi emeller uğruna bir an bile taviz vermedik. Omurgasız siyasetçilerin ve siyaset söylemlerinin arasından çıkıp, alnımız ak, yüzümüz pak ,bu layık görülen göreve siz değerli hemşerilerimizin teveccühüyle mashar olduk.
Değerli hemşerilerimiz.
Sizden aldığımız güç ve kuvvetle, bir önceki dönemimizden cok daha diri, atak ve vizyon sahibi bir belediyecilik göreceğinizden şüpheniz olmasın.
Bu zorlu mücadelede bizi zaferle müjdeleyen  Rabbimize şükürler olsun.
Zaferlerin kutlanması bizim kültürümüzün bir parcasıdır. Bu sebeple Yeni düğün salonumuzda 13 Nisan 2024 Cumartesi günü Saat 12:00'de  organize ettiğimiz yemegimize tüm Almus'lu hemşerilerimiz davetlidir.
Ayrıca saat 17:00 'de Müftülük önünde araçlarımızla toplanarak konvoy halinde bu zaferimizi tekrar ve tekrar kutlayacağız inşallah.
Bu gururlu ve mutlu günümüzde Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız’’ dedi.

Temiz Tokat İçin Anlamlı Etkinlik Temiz Tokat İçin Anlamlı Etkinlik

Muhabir: Muhabir: Hüsamettin Akçay