Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (13.05.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (13.05.2024) Nöbetçi Eczaneler

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Konuşan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu “Devletimizin sosyal imkanlarını vatandaşımıza eşit, zamanında ve en güzel şekliyle ulaştırmayı hedefliyoruz.”dedi.
 Hatipoğlu "Devletimiz, hükümetimiz özellikle sağlık alanında çok büyük adımlar attı. Bu 20 yıl boyunca yapılan eserler aynı zamanda sosyal hizmetler ve engellilerle ilgili olarak yaklaşımlarımızla adeta bir çağ atladık. Dolayısıyla devletimizin sosyal imkanlarını vatandaşımıza eşit, zamanında ve en güzel şekliyle ulaştırmak gibi bir hedefimiz var. Bu doğrultuda da bu güzel ilçemizde de sağlığa erişebilirlik, ulaşabilirlik en önemli hedeflerimizden birisi. Vatandaşımıza en kısa zamanda en uygun şekliyle ulaşabilmeyi amaçlıyoruz. Almus önümüzdeki süreç içesinde hem tarım hem turizmle birlikte bölgenin parlayan yıldızlarından birisi olacak hiç kuşkusuz. 
Almus'a yapılan yeni hükümet konağını da 1,5 yıl içerisinde tamamlayarak ilçemize yaraşır güzel bir hükümet konağını da ilçemize kazandırmış olacağız. Bu güzel hizmetlerin Almus'a, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." İfadelerini kullandı.
Yapılan konuşmalar sonrasında Almus 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Almus Toplum Sağlığı Merkezi'nin açılış kurdelası kesildi. 

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)