Olayla ilgili 25 yaşındaki D.T. gözaltına alındı.

Sahne Görüşü Tartışması Kanlı Bitti

Olay, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’ndeki Batıpark’ta gerçekleşen Alişan konserinde meydana geldi. İddiaya göre, D.T.’nin eşini omzuna alması nedeniyle sahneyi göremeyen E.E., duruma tepki göstererek D.T.’yi uyardı. Uyarının ardından çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve E.E., sol göğsünden ve sağ bacağından bıçaklandı.

Ümraniye’de Kurye Atatürk Portresine Tükürdü
Ümraniye’de Kurye Atatürk Portresine Tükürdü
İçeriği Görüntüle

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan E.E., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şüpheli Suçlamaları Reddetti

Olay sonrası çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli D.T.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. D.T., ifadesinde E.E.’yi bıçakladığını reddetti. Ancak E.E.’nin ifadesine göre, tartışma D.T.’nin eşini omzuna alması nedeniyle sahnenin kapanması üzerine başlamıştı.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Şüphelinin olayla bağlantısının netleşmesi için güvenlik kamerası kayıtları ve tanık ifadeleri değerlendiriliyor. Konserde yaşanan olay, eğlence alanlarında güvenlik önlemlerinin yeterliliğini bir kez daha gündeme taşıdı.

Kaynak: DHA