Tokat Havalimanı inşaatına, mevcut havalimanının büyük gövdeli uçakların inişine elverişli  olmaması nedeniyle 3 yıl önce başlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nce ihale edilen Tokat Havalimanı 550 milyon TL'ye mal edildi. 45 metre genişliğinde 2 bin 700 metre uzunluğunda pist yapıldı.  Tokat Havalimanı sadece bu bölgenin değil, Türkiye'nin son dönemde yapmış olduğu en güzel yatırımlardan birisi ve en teknolojik yatırımlardan olacak. Yani teknolojinin vermiş olduğu tüm imkanlar şu anda Tokat Havaalanı'nda mevcut durumda gerçekleşecektir. Çevremize baktığımız zaman Sivas'ta, Amasya'da olmayan aletler şu anda bu Tokat Havaalanı'nda hizmete geçecek. İnsanlarımız burada uçmaya başladığı zaman, teknolojinin vermiş olduğu tüm imkânları kullanıldığını ve en modern tesisin de Tokat'ta yapıldığını görecekler. Yeni Havalimanı en çok Erbaa’ya katkı sağlayacak. Erbaa Organize Sanayi yatırımcılarımızı, iş insanlarımızı ulaşımında büyük katkı sağlayacak ve daha çok yatırımcı Erbaa organize sanayimize gelecek. Yeni yatırımcı demek yeni istihdam demek.  Ayrıca ikinci etap organize sanayimizi de hızlandıracağız. Her gün İstanbul seferi düzenlenecek, yeni havalimanı dünyaya açılan yüzü olacak Erbaa’mızın, Tokat’ımızın. Yeni Havalimanı açılışımıza gitmek isteyen hemşerilerimiz için 25 Mart Cuma Günü Saat: 11:00’ da parti binamızın önünden araç kaldıracağız Erbaalı hemşerilerimizin katılmasından onur duyarım. Erbaa’mıza, Tokat’ımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Erbaa'dan Bilinçsiz Silah Kullanımına Güçlü Tepki: "Silah Atma Geleceği Karartma!" Erbaa'dan Bilinçsiz Silah Kullanımına Güçlü Tepki: "Silah Atma Geleceği Karartma!"

Editör: TE Bilişim