İstiklal, birlik ve beraberlik mesajı veren Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz, 2016 tarihinde 251 tane vatan evladını, 251 canı, 251 kardeşimizi toprağa verdiğimiz, şehit olarak nurlar içerisine gönderdiğimiz bir gün. 2196 kardeşimizi Gazilik unvanıyla onları yad ettiğimiz bir gündür.

15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini duyduğu zaman, ezanlar dinmeyecek, ay yıldızlı şanlı bayrağımız inmeyecek diyerek meydanlara koşan, bu milleti, bu devleti böldürmeyeceğiz diyerek meydanları dolduran demokrasi sevdalısı Türk milletinin destan yazdığı ve destanlaştığı bir gündür.

15 Temmuz, hain teröristlerin,  bu vatan üzerinde alçakça operasyon yapmaya çalışmak isteyenlerin, dahili ve harici bedbahtların, Türkiye düşmanlarının, İslam düşmanlarının, bu milletin düşmanlarının ders aldığı bir gündür.

15 Temmuz, Türk milletinin tüm dünyaya örnek olduğu bir gündür.

15 Temmuz, bugün terör unsurlarına göz açtırmayan, tüm dünyanın hayranlıkla izlediği ve sahip olmak istediği, ay yıldızlı bayrağımız için, vatanımız için göklerde süzülen ve destanlar yazan, Milli gururumuz İHA ve SİHA’ların üretilmesine ve geliştirilmesine engel olmak isteyenlerin hezimete uğradığı bir gündür.

15 Temmuz, Milli Teknoloji Hamlesi ile birlikte ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasını engelleme çabasıyla yapılan ancak milletimizin üstün feraseti sayesinde FETÖ’cü hainlerin yenilgiye uğradığı bir gündür.

Milli irade ve demokrasi uğruna, bayrağımız, milletimiz, vatanımız ve değerlerimiz uğruna, istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna, ezanlar ve destanlar uğruna güçlü ve büyük Türkiye aşkıyla milletimizin 15 Temmuz’da yazdığı destan sıradan bir darbe teşebbüsü ve onu bastırma hikayesi değildir. Ezanımızı susturmak, bayrağımızı indirmek, milli iradeyi ayaklar altına almak isteyenleri şanlı direnişle hüsrana uğrattığımız gündür 15 Temmuz.

15 Temmuz hain darbe girişiminde destan yazan şehitlerimizi, gazilerimizi, meydanları dolduran kahramanlarımızı hep kalbimizde yaşatacağız. 15 Temmuz’da milletimizin istiklalini ve ülkemizin istikbalini korumak için tankların ve kurşunların karşısında dikilen büyüklerimize ve kardeşlerimize minnettarız.

FETÖ’nün hain darbe girişiminde ülkemizi bölmeye çalıştığı, milli irade ve demokrasiyi yıkmak istediği o karanlık gecede, hainlere karşı dik duruş sergileyen, ülkemizi milli birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi zirvesine taşıyan, 81 ilimizin tamamında milli iradeye sahip çıkan kahraman milletimizi asla unutmayacağız.

15 Temmuz gecesi güçlü bir iradeyle hain darbecilerin planlarının başlarına yıkıldığı, hainlerin yenilgiye uğratıldığı gece olarak tarihe geçmiş ve Milletin Zaferi olarak taçlanmıştır.

Hain FETÖ darbe girişimin 6. Yılında tarihin sayfalarına adını şerefle yazdıran, vatanı için canını siper edip demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum.

Darbeleri Susturan Selaları, lütfeden Allah’a hamd ve dualarımızla…” dedi.

Aracına Tehdit Mesajı Bırakan 3 Şüpheli Yakalandı Aracına Tehdit Mesajı Bırakan 3 Şüpheli Yakalandı

Editör: TE Bilişim