Kısa bir süre önce Ak Parti İlçe Başkanlığına atanan Başkan Barsbay ve ekibi iadeyi ziyaret turlarına başladı. İlk olarak resmi kurumlardan başlayan yönetim, daha sonra meydanda vatandaşlar ile sohbet etti.

İlk olarak resmi kurumlardan başlayan yönetim, daha sonra meydanda vatandaşlar ile sohbet etti.

Yapılan Ziyaretler ile açıklama yapan Barsbay; Göreve geldiğimiz günden itibaren bizleri ziyaterler ile onurlandıran hemşehrilerimizi ziyaret sırası bizlere geldi. Gerek telefon ile gerekse parti binamıza gelen bizlere tebrik ileten herkese teşekkür ediyorum dedi.

İlk olarak Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demir Ayak’ı ziyaret eden yönetim Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Bekir Arslan, Özel İdare Müdürü Necmi Çınar, İş- Kur Müdürü Erol Demirbaş, Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Sadettin Temel, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Siyami Altuntaş, Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Eray Koral, , S.S Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Narman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun ve Erbaa Cumhuriyet Meydanında vatandaşlar ile sohbet etti.

Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi

Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Muhammed Özkan