Mitinge Ak Parti Tokat Milletvekili Ve Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt, Ak Parti Tokan Milletvekili Mustafa Arslan, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Cüneyt Aldemir, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Adem Dizer, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Mehmet Can, Ak Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

IMG_6730

“ERBAALI BU İŞİ BİTİRMİŞ”

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (25.04.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (25.04.2024) Nöbetçi Eczaneler

Miting alanına gelen vatandaşlara hitap eden Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Önal şu ifadelere yer verdi: Safını değiştirmeyen rüzgâra göre yön değiştirmeyen kalıba göre şekle girmeyen her daim Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik duran, Ak partinin ak kadrolarına selam olsun. Bu tarihi günde Cumhuriyet Meydanı doldurarak ahde vefasını gösteren, liderimize sadakatini yenileyen, Erbaa’mızın 25 mahallesine, 74 köyüne, beldemize ve tüm Erbaalı hemşehrilerimize selam olsun. Bugün Erbaa bambaşka huzur bu meydanda çoşku bu meydanda heyecan bu meydanda vefa bu meydanda gelecek. Türkiye yüzyılına inanmış tüm gönüllüler bu meydanda Erbaalı hemşerilerim bugün bu işi bitirmiş” dedi.

Önal: “Milli muharip uçağımız KAAN pistlerde yerli otomobilimiz TOGG yollarda insansız hava aracımız kızıl elma göklerde dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu gemimiz mavi vatanda, Karadeniz gazımız mutfaklarda, Altay tankımız karada, nükleer enerjimiz Akkuya’da, İMECE uydumuz uzayda, Türkiye havada Karada denizde havada uzayda her yerde. Yarın değil hemen şimdi başlasın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzyılı” ifadelerine yer verdi.

İlçe Başkanı Önal’dan ardından, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Mehmet Can, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Cüneyt Aldemir, Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan Erbaa halkına selamlama konuşmalarını yaptılar.

IMG_6648

“KILIÇDAROĞLU BU GECE KÖTÜ RÜYALARA BAŞLASIN”

Ak Parti Tokat Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt sahnede vatandaşlara seslendi.

Beyazıt yaptığı konuşmada:” Erbaa ben size kurban olurum. Ben sizin ayağınıza toprak olurum. İşte Erbaa burada sallayın bayrakları sallayın ki bayrakları bu gece Kılıçdaroğlu bu gece kötü rüyalara başlasın. Hal bilen hatır bilen kıymet bilen vefa bilen dava bilen şuur bilen vatanperver Erbaalı kardeşlerim, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Sevgili Erbaalılar ben size hayranım, bu Erbaa’ya hayranım benim hatipliğimin oluştuğu yer Erbaa’dır. Çocukluğumun geçtiği yer Erbaa’dır. Değerli hemşerilerim siyaset varsa Erbaa’da yapılır. Erbaa’da siyaset hiçbir yere benzemez. Erbaa kararını vermiş, Erbaa bugün farklı bayram yeri olmuş bu meydanı doldurmuş, Kılıçdaroğlu ve hepsi bir araya geliyorlar büyük şehirlerde bile bu kadar insanı toplayamıyorlar. Yaşasın Erbaa, değerli kardeşlerim bakın neler oluyor dünyada bunların yancıları bunları artçıları bunların ağa babaları Türkiye’ye az gelmeye başladılar, şimdi Amerika’dan destek alıyorlar, Avrupa’dan destek alıyorlar, Fransa’dan destek alıyorlar. Bunlarda yetmiyor Pensilvanya’dan feto alçağından cesaret alıyorlar. Şimdi PKK’dan açık bir şekilde destek alıyorlar. Erbaa siz 14 Mayısta öyle bi destek verin ki Amerika’dan duyulsun. Erbaa’nın verdiği ders Pensilvanya’dan duyulsun. Bu PKK görünümlü HDP ’liler bizim çocuklarımızı şehit edenlerle beraber fotoğraf veriyorlar. Buna neden gereğini yapmıyorsunuz demiştiniz, Semra Güzel diye bir Milletvekili vardı hatırlarsanız o Semra Güzel’i Anayasa Komisyon Başkanı olarak dokunulmazlığını kaldırdım, yüce mahkemenin huzuruna gönderdim ve ben Erbaa’ya öyle geldim. O Salih Aydeniz 76 tane dokunulmazlık dosyası var, nerde bir terör eylemi varsa orda bu HDP’li vekil en ön safta ve mutlaka orda bir eylem içerisinde, bir tane polisimizin kolunu ısırmış, başka bir yerde polisimize kafa atıyor, ben onun dokunulmazlığı kaldırdım yüce mahkemenin önüne gönderdim ve öyle Erbaa’ya geldim. Salih Aydeniz şimdi HDP ’nin sol partisinden Milletvekili adayı olmuş, Bayrağını seven devletine bağlı Kuran’ına bağlı, İrfanına vicdanına güvendiğim vatan sevgisinden kuşku duymadığım, Erbaalılar bunlara fırsat vermeyecek Allahın izniyle, bakın o kadın diyor ki 14 Mayıs akşamı, Kılıçdaroğlu başkan olacak mecliste bizde çoğunluğu alacağız ve İmralı’nın kapılarını kıracağız o bebek katili Apo’yu biz cezaevinden çıkaracağız hürriyetine vereceğiz diyor.

Biz seccadeleri secde etmek için kullanırız ama bunlar, İstanbul’un camilerini resimlerini tabanlara seriyorlar insanları onların üzerinden geçirttiriyorlar, bunlarda ne irfan var ne vicdan var ne ahlak var ne saygı var ne edep var ne terbiye var bunlar böyle ama benimde yiğit Anadolu hemşerilerim, gençlerim var diyorum. Gariplerin sesi olan, sessiz yığınların sesi olan, kimsesizlerin kimsesi olan, anasına babasına bakmayan, evlada maaş vererek anasına babasına baktıran öksüzlere yetimlere sahip çıkan emekliye memura işçiye her türlü imkânı sağlayan Recep Tayyip Erdoğan’ımız var” ifadelerine yer verdi.

Yusuf Beyazıt’ın konuşmasından sonra hatıra fotoğraflarıyla tören sona erdi.

IMG_6751IMG_6715IMG_6663IMG_6627IMG_6610IMG_6589IMG_6580IMG_6575