AK Parti Erbaa Belediye Başkan Adayı Ömer Çetin “Şehir stadyumunun yeni yerine taşınmasından sonra eski stadyum alanını, halkımızın doğa ile buluştuğu, rekreasyon, aktif yaşam ve sosyalleşme gereksinimlerinin karşılandığı, gerektiğinde afet toplanma alanı olarak da kullanılabilecek, Erbaa ile özdeşleşecek bir hale getireceğiz. 


Bu yeni alan şehrimizin nefes aldığı yeni bir meydan olacaktır, çünkü şehirler meydanlarıyla nefes alır. 
İçerisinde Millet Kütüphanesi, Yürüyüş ve Bisiklet Yolları, Çocuk Oyun Alanları Amfi, Etkinlik Alanı, Kapalı Otopark, Kapalı Semt Pazarı, Kent Simgesi olacak.”dedi.
  PARK VADİ “GERÇEK” 2. ETAP YAPACAĞIZ


45 projeden biri olan park vadi gerçek 2. Etabını yapacaklarını dile getiren Ömer Çetin, “Halkımızın hafta sonlarında yoğun olarak kullandığı Park Vadi Rekreasyon Alanını gerçek anlamda büyüteceğiz. Park Vadi Gerçek 2.etabında sosyal faaliyetlere önem vereceğiz. Yapacağımız bu etaplar içerisinde larting, kaykay pistleri, macera ve masal parkları, spor sahaları, kafeteryalar, kamp alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve festival alanları bulunacak. Çocuklarımız başta olmak üzere her yaştan bireyin doğa ile iç içe keyifli zaman geçireceği proje alanında aynı zamanında çeşitli parkurlardan oluşan macera parkı da yer alacak. Ayrıca erbaa merkezden Park vadiye uzanan bisiklet yolu yapacağız.”şeklinde konuştu.

Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatları Ne Durumda 27 Nisan Cumartesi Günü Altın Fiyatları Erbaa'da Haftasonu Altın Fiyatları Ne Durumda 27 Nisan Cumartesi Günü Altın Fiyatları

DÜDEN GÖLÜ MESİRE VE GENÇLİK KAMP ALANINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ


AK Parti Başan Adayı Çetin “ Halkımızın hafta sonlarında şehirden uzak orman havası almak doğayla iç içe olmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemize bağlı Gökal Belediyesi yolu üzerinde Kızılotluk Mevkinde yer alan Düden Gölü doğal bir göl olup eşsiz güzelliği ile tüm dağaseverlerin ilgi odağı olan Düden Gölümüzü halkımızın kullanımına sunmak ve truzime kazandırılması ve şehrimizin tanınması adına Düden Gölü Mesire ve Gençlik Kamp Alnaı projemiz ile doğayla uyumlu bir yaşam parkını şehrimize kazandıracağız. Bungalov evleri, yürüyüş parkurları, oturma alanları, iskele vs. birçok yapıyı barındıracak proje aynı zamanda ulusal bir kamp alanı hüviyetine sahip olacak inşallah.” İfadelerini kullandı.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)