Erbaa’da Nesli Tehlikede Olan Vaşak Kameralara Yansıdı Erbaa’da Nesli Tehlikede Olan Vaşak Kameralara Yansıdı

AK Parti Erbaa Belediye Başkan Adayı Ömer Çetin “projelerini anlattığı GOP mitinginde, Erbaa’nın sorunlarını giderecek projelerimizi faaliyete geçirmek için canla başla çalışacağız. İlçemizin en büyük sorunlarından biri haline gelen otopark ve trafik sorununu çok iyi biliyoruz. Şehir planlama uzmanları ile şehrimizin trafik ve otopark sorunlarını ele alıp bu problemi çözeceğiz. Bu anlamda altgeçitler, battıçıktı, raylı sistemler, tek yön çift yön, alternatif yollar açarak ilçemizin bu büyüyen sorununu kökten çözeceğiz. Otopark sorununu, kapalı ve katlı otoparklar ile gidereceğiz. Yeni organize sanayi yolu vb. çalışmalarımız ile trafiği rahatlatacağız. Erbaa’mızı yaşanılan bir şehre dönüştüreceğiz” dedi.


 
OTO GALERİCİLER SİTESİNİ BİR AN ÖNCE YAPACAĞIZ
Çetin Konuşmasına şu şekilde devam etti “ Oto Galericiler Sitesi projemizde45 dükkan, bir idari bina, restoran, bankamatik, ibadethane, otomobiller için uzman incelemesi yapılabilecek dükkan, araç bakım dükkanları ve belirli günlerde açık oto Pazar kurulacak alandan oluşmaktadır. Kısa sürede ,çerinde tamamlamaya hedeflediğimiz projemiz sonunda şehir merkezindeki trafik yoğunluğu ve park yeri probleminin giderilmesine büyük ölçüde katkı sağlamış olacağız. Aynı zamanda bu projemizle Erbaa ekonomisine önemli katkı sağlamış olacağız” dedi


ARAÇ MUSAYENE İSTASYONUNU ERBAA’YA KAZANDIRACAĞIZ
 Çetin “Nüfus ve araç sayısı bakımından Tokat’ın en büyük ilçesi olan Erbaa’mıza Araç Muayene İstasyonunun getirilmesi amacıyla gerekli girişimleri yaparak, hükümetimizin desteğiyle bu hizmeti Erbaa’ya kazandıracağız.” İdarelerine yer verdi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)