5,5 Yıl Sonra Kalp Nakli Olan Esila, Hayatını Kaybetti 5,5 Yıl Sonra Kalp Nakli Olan Esila, Hayatını Kaybetti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen Aile Çalıştayının açılışı Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesinde yapıldı. Çalıştaya Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir ile akademik personel, STK ve kamu kurum temsilcileri de katıldı.

İl Müdürü Mahmut Özdemir’in tarafından yapılan açılış konuşmasında, aile kavramının toplumumuz açısından önemi ve son dönemlerde aileyi zayıf düşürmeye yönelik girişlerin olduğu vurgulandı. Güçlü bir toplum için güçlü bir aile yapısının olması gerekliliğini dile getiren Özdemir, yapılan çalışmaların yol gösterici nitelikte olacağını söyledi. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ise konuşmasında, Aile yapısı bozulduğunda milletlerin ve ülkelerin zarar göreceğini belirerek, toplumsal değerlerin aktarıldığı bu yapıyı korumanın en önemli hedef olduğunu ifade etti.

Aile Çalıştayının Üniversite Eğitim Fakültesinde, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah”, “Aile, Eşitlik ve Adalet”, “Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme”, “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler” konularındayapılacak çalışmalarla gün boyu devam edeceği aktarıldı.

aile-calistayi-tokatta-basladi_8331_dhaphoto1aile-calistayi-tokatta-basladi_8331_dhaphoto2aile-calistayi-tokatta-basladi_8331_dhaphoto3