Açıklama, Bakan Göktaş’ın sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaşıldı.

Canlı Yayında Hayat Kurtardılar
Canlı Yayında Hayat Kurtardılar
İçeriği Görüntüle

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hizmet kapasitesini artırmak ve vatandaşlara sunulan sosyal destekleri daha etkin hale getirmek amacıyla gerçekleştirilen personel alım sürecinin tamamlandığını belirtti. Alım sonuçlarının erişime açıldığını ifade eden Göktaş, adayların sonuçları Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı platformu üzerinden ve Bakanlığın resmi internet sitesi olan “aile.gov.tr” adresinde yer alan “Duyurular” bölümünden öğrenebileceğini bildirdi.

Açıklamasında yeni göreve başlayacak personellere de seslenen Bakan Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın geniş ve güçlü bir ekip anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Göktaş, “Aramıza katılan yeni çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Büyük ailemize hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Bakanlık bünyesinde göreve başlayacak olan 3 bin sözleşmeli personelin, sosyal hizmetler, çocuk, kadın, engelli ve yaşlılara yönelik hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlaması hedefleniyor. Yeni personelin, sahada ve merkez teşkilatında görev alarak sosyal politikaların uygulanmasında önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Öte yandan, personel alım sürecinin şeffaf ve liyakat esaslı bir şekilde yürütüldüğü belirtilirken, başvuru sürecine yoğun ilgi gösterildiği öğrenildi. Göreve başlayacak personelin, gerekli evrak ve atama süreçlerine ilişkin bilgilendirmelerin de önümüzdeki günlerde Bakanlık tarafından yapılacağı bildirildi.

Kaynak: DHA