TÜİK: Nisan 2026 Enflasyonu Yıllık %32,37 Olarak Açıklandı
TÜİK: Nisan 2026 Enflasyonu Yıllık %32,37 Olarak Açıklandı
İçeriği Görüntüle

Olayın, önceki gün akşam saat 19.00 civarında meydana geldiği öğrenildi. Barınacak bir evi olmadığı için uzun süredir sokaklarda ve parklarda yaşamını sürdüren C.’un, yolda ilerlerken bu çocuklarla karşılaştığı ve aralarında başlayan sözlü tartışmanın kısa sürede şiddete dönüştüğü belirtildi. İddiaya göre, herhangi bir sebep net olarak bilinmeden başlayan gerginlik sırasında üç çocuk, A.C’a yumruklarla saldırdı. Aldığı darbeler sonucu yüzünden yaralanan C.’un olay yerinde zor anlar yaşadığı ifade edildi. Saldırının ardından çocukların hızla olay yerinden uzaklaştığı, çevrede bulunanların ise durumu fark ederek yardım çağrısında bulunduğu aktarıldı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaralı C.’a ilk müdahaleyi yaptı. Ancak C.’un hastaneye gitmeyi kabul etmediği, yapılan kontrollerde genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yüz bölgesinde darp izleri bulunan C.’un yaşadığı olay sonrası kısa süreli bir şok yaşadığı da çevredekiler tarafından ifade edildi.

Olayın ardından polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırı anının net şekilde görüldüğü, şüpheli çocukların kimliklerinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Ekipler, olayın nedenine ve saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliklerine ulaşmak için bölgedeki görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruyor.

Saldırıya uğrayan A.C ise kendisine yöneltilen sorulara, saldırganları tanımadığını belirterek yanıt verdi. C., “Yolda yürüdüğüm sırada, tanımadığım bu çocuklar hiçbir sebep yokken bana saldırdılar” ifadelerini kullandı. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: DHA