Şüphelinin saklandığı evde yapılan aramada 1 tabanca, 1 şarjör ve 101 fişek ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firari olarak aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ‘Kasten Öldürme’, ‘Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefet’, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ ile ‘Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ başta olmak üzere çok sayıda suçtan aranan C.A.’nın adresi tespit edildi. Yapılan araştırmada, 36 yaşındaki C.A.’nın Türkoba Mahallesi’nde bulunan bir evde saklandığı belirlendi.
Evde Silah ve Fişek Ele Geçirildi
Ekipler tarafından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda C.A. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin bulunduğu evde gerçekleştirilen aramalarda ise 1 tabanca, 1 şarjör ve çeşitli çaplarda 101 fişek bulundu. C.A.’nın emniyetteki sorgusunda, hakkında 14 ayrı suçtan toplam 26 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Firari hükümlünün bu nedenle polis tarafından arandığı belirlendi.
Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Emniyetteki işlemleri tamamlanan C.A., daha sonra adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan C.A., tutuklandı. C.A., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.





