Olay sonrası H.A.Ş. ve yanındaki iki kişi gözaltına alındı. Acılı anne G.T, "Çocuğumun hayatını söndürdüler. Başka annelerin yüreği yanmasın" dedi.

Önce “İntihar Etti” Dedi, Sonra Gerçek Ortaya Çıktı

Olay, 31 Ağustos gecesi meydana geldi. H.A, başından vurulmuş halde Mersin Şehir Hastanesi’ne götürüldü. İlk ifadesinde H.'nın araçta yalnız kaldığı sırada, tabancayla kendi başına ateş ettiğini söyleyen H.A.Ş., daha sonra ifadesini değiştirdi.

H.A.Ş., ikinci ifadesinde, boş olduğunu sandığı silahı "şaka amaçlı" kız arkadaşının alnına dayayıp tetiğe bastığını itiraf etti. Olayın ardından H.’yı hemen hastaneye götürmek yerine bir süre Müftü Deresi civarına bıraktıklarını belirtti. Polis, bölgede kan izleri tespit etti.

H.A.Ş. ile birlikte olay sırasında araçta bulunan M.Z. (27) ve N.Ç. (20) de gözaltına alındı. Üç şüphelinin çelişkili ifadeleri sonrası Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı derinleştirdi.

Anne G.T: “Arkadaşları Arabada Katletti”

Acılı anne G.T, kızının "arkadaş kurbanı" olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Eve geldiğimde aradım, asker eğlencesindeymiş. ‘Geç kalma’ dedim. Sonra uyuyakaldım. Polis aradı ve ‘Trafik kazası geçirdi, başınız sağ olsun’ dedi. Meğer kızımı arkadaşları arabada katletmiş. Çiçeğimi benden kopardılar. Başka çocuklar solmasın. Benim çocuğum gitti, başka anneler ağlamasın.”

Emine Erdoğan’dan 752’nci Vuslat Yıl Dönümü  Mevlana Mesajı
Emine Erdoğan’dan 752’nci Vuslat Yıl Dönümü Mevlana Mesajı
İçeriği Görüntüle

Soruşturma Sürüyor

H.A’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Şüphelilerle ilgili adli süreç ve soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA