3. Lig Play-Off 1. Tur Eşleşmeleri Açıklandı: İşte Tokat Belediye Plevnespor'un Rakibi 3. Lig Play-Off 1. Tur Eşleşmeleri Açıklandı: İşte Tokat Belediye Plevnespor'un Rakibi

Bosphorun 10K ve Spor Festivali, Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Birbirinden renkli etkinliklerinin gerçekleştiği festivalde sporcular sabah saat 08.00’de Kuruçeşme’deki Cemil Topuzlu Parkı önünden başlayarak Kuruçeşme-Bebek-Çırağan Sarayı hattında birincilik için mücadele etti. 7’den 70’e her yaştan sporcunun katıldığı yarışmada çipli takip sistemi kullanıldı. Festival boyunca refleks, drift bike, trambolin, langırt etkinlikleri ve grafiti workshoplar ile yarışmacılar eğlenceli anlar yaşadı. 

Erkekler Genel Klasmanda Halil Yaşın 30 dakika 54 saniye ile birinci olurken, Omar Kanbar 32 dakika 07 saniye ile ikinci, Mahdi Alizadeh ise 33 dakika 13 saniye ile üçüncü oldu. Kadınlar Genel Klasmanda ise Nazire Güleç 36 dakika 23 saniye ile birinci olurken, Damla Çelik 36 dakika 51 saniye ile ikinci, Özge Çolak ise 37 dakika 01 saniye ile üçüncü oldu. Yarışmanın sonunda Cemil Topuzlu Parkı’nda ödül töreni gerçekleştirildi ve dereceye girenler ödüllendirildi.