TOKAT HABER

Jandarma Teşkilatı 187 Yaşında: Tokat'ta Coşkulu Kutlama

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 187. yıl dönümü, Tokat’ta düzenlenen özel bir programla coşkuyla kutlandı.

Abone Ol

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen anlamlı etkinliğe katıldı. Hıdırlık Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda, teşkilatın şanlı tarihine ve başarılarına yakışır çeşitli gösteriler sunuldu. Katılımcıların büyük beğenisini toplayan gösteriler, renkli anlara sahne oldu.

Protokol Yalnız Bırakmadı

Şehrin dinamiklerini ve mülki erkanını bir araya getiren programa katılım oldukça yoğundu. Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra programa;

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan,

Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt,

İl Emniyet Müdürü Faruk Aydın,

İl Jandarma Komutanı Ahmet Çetin,

Piyade Eğitim Alayı Komutanı Sebahattin Altınordu,

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz ve çok sayıda protokol mensubu katıldı.

Şehit ve Gazilerimiz Unutulmadı

Programda, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden kahramanlar da dualarla anıldı. Görevleri başında şehit düşen jandarma personelleri rahmet ve minnetle yad edilirken, hayatta olan gazilere şükranlar sunuldu.

"Huzur ve güvenliğimizin teminatı, köklü geçmişiyle gururumuz olan tüm Jandarma personelimizin bu özel gününü en içten dileklerimizle tebrik eder; görevlerinde üstün başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.