Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Alipaşa Mahallesi’nde saha incelemesi gerçekleştirdi. Behzat Bulvarı’nı Gaziosmanpaşa Bulvarı’na bağlayan ve tarihi Yüksek Kahve’nin önünden geçen 208’inci Sokak’ta incelemelerde bulunan Yazıcıoğlu, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Yazıcıoğlu, Arnavut kaldırımlı yolun mevcut durumuna ilişkin görüşleri dinlerken, yolun asfaltlanması yönündeki talepleri de değerlendirdi.
ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEBİ DİNLENDİ
208’inci Sokak üzerindeki iş yerlerini ziyaret eden Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, esnaf ve vatandaşlara yolun asfaltlanması konusundaki düşüncelerini sordu.
Gerçekleştirilen görüşmelerde çoğunluğun asfalt yapılması yönünde talepte bulunmasının ardından belediye ekipleri söz konusu güzergahta çalışma başlattı.
YOLDA ULAŞIM KONFORU ARTIRILACAK
Başlatılan çalışma kapsamında Arnavut kaldırımlı yolun asfaltlanması gerçekleştirilecek. Yapılan düzenlemeyle güzergâhın hem ulaşım hem de yaya kullanımı açısından daha konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.
“YERİNDE DİNLEMEYİ ÖNEMSİYORUZ”
Saha ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, belediye hizmetlerinde vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye önem verdiklerini belirtti.
Yazıcıoğlu, “Masa başında karar vermek yerine hemşehrilerimizin ne istediğini yerinde dinlemeyi önemsiyoruz. 208'inci Sokak ile ilgili gelen talepler doğrultusunda esnafımız ve vatandaşlarımızla görüştük. Büyük çoğunluğun asfalt yapılması yönündeki isteği üzerine çalışmamızı kısa sürede tamamladık” dedi.
Tokat’ta Alipaşa Mahallesi 208’inci Sokak için esnaf ve vatandaşların görüşleri doğrultusunda asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmayla yolun ulaşım ve yaya kullanımı açısından daha konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.