ERBAA HABER

İyi Parti Erbaa İlçe Başkanlığından İftar Programı

İyi Parti Erbaa ilçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına İyi Parti Tokat İl Başkanı Hakan Karagöllü, Tokat Milletvekili adayları Ali Karaca ve Murat Toycan Selçuk’la İyi Parti’nin diğer ilçe ve beldelerinden teşkilat başkanları ve Millet İttifakı’nın temsilcilerinden CHP Erbaa İlçe Teşkilatı, bazı Sivil Toplum kuruluşlarının başkanları ve Erbaa’dan çok sayıda vatandaş katıldı.

Abone Ol

Programda Kur’an-ı Kerim tilavet edilip iftar yapıldıktan sonra vatandaşlara ilk olarak İyi Parti Erbaa İlçe Başkanı Fatih Sönmez hitap etti.
İyi Parti Erbaa İlçe Başkanı Fatih Sönmez konuşmasında:“Değerli Erbaalı hemşerilerim ilk olarak davetimize icabet ederek buraya kadar gelen vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Değerli hemşerilerim; Genel Başkanımız Meral Akşener’in onca mücadelesi bizlere güç verdi ve biz de bu gücü değerlendirerek bugünlere geldik. İnşallah bundan sonraki süreçte çok iyi olacak, çok güzel olacak. O günlere de az kaldı. Tekraren bu toplantımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun” dedi.
İyi Parti Erbaa İlçe Başkanı Fatih Sönmez’in ardından kürsüye gelen İyi Parti Tokat İl Başkanı Hakan Karagöllü’de konuşmasında:
“Her şeyden önce bu mübarek Kadir Gecesi’nde bizleri burada bir araya getiren saygıdeğer ilçe başkanıma ve organizasyonda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür etmek istiyorum.
Biz bu yola ilk çıktığımızda partiyi kuramaz dediler, partimiz kuruldu. Bizlere salonlar vermediler, bazen salonları dolduramadık ama bugün Allah’ın izniyle salonlara, meydanlara sığmıyoruz. Kutlu yürüyüşümüz sizlerin göstermiş olduğu teveccühle yolumuza devam ediyoruz. Allah’ın izniyle ilk genel seçimlerde imzamızı atacağız. Vekilimizi değil vekillerimizi Ankara’ya göndereceğiz.
Bu cumartesi günü sizlerin de şahit olduğu bir vekil karşılama programı yaptık, bir konvoy yaptık ve ondan sonra da sahadaydık. Halkın bizi karşılaması enerjisi ve teveccühü çok yüksek. Partimizi ilk kurulduğu ve altı ay sonra seçime girdiği ilk seçimde, Tokat’ta otuz altı bin sekiz yüz oy aldık.
Bugün kadın kollarımızın; ‘Kapı çalmak gönül almak’ programlarıyla, onun dışında köy ve kahve teşkilatlarıyla tüm teşkilatlarımız, tüm politikalarımıza kadar vatandaşımıza anlattık. Bunun vermiş olduğu özgüvenle bugün sahadayız ve eminim ki vekil değil vekillerimizi biz uğurlamak için hazırız. Bugün tokat merkezde bir esnaf ziyaretine katıldık, esnaf ekonomiden şikâyetçi. Dün bir köy ziyaretine katılık çiftçi arkadaşlarımızla bir araya geldik çiftçilerimiz girdi maliyetlerinin yüksek oluşundan şikâyetçi. Bugün baktığımız zaman yirmi bir yıllık bir iktidarın mutlu edemediği ve başarısız politikalarının sonuçlarını hep beraber yaşamak zorunda kalıyoruz. Gençlerle konuşuyoruz gençler, vekillerimizi bekliyor. Allah’ın izniyle bu kutlu yürüyüşü ayın 14.’ünde mutlu şekilde taçlandıracağız. Bu organizasyonda bizleri bir araya getirdiği için emeklerinden dolayı Murat Başkanıma ve Fatih Sönmez başkanıma çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğiniz için tekrardan çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Hakan Karaögllü’nün ardından kürsüye gelen Tokat İyi Parti Milletvekili Adayı Murat Toycan Şelçuk  konuşmasında “Ben sizin kardeşiniz,yeğenin,arkadaşınız abiniz,evladınız olarak konuşuyorum. İyi ki geldiniz bu davetimize gelerek bizleri onurlandırdınız gurur ve kıvanç duyuyorum. Beni hepiniz tanıyorsunuz siyasetten önce de ben hepinizin kardeşi, arkadaşı ağabeyim benim tek istediğim bir şey var siyasette nereye gelirsem geleyim sizlerle benim aramdaki beşeri ilişkinin bozulmaması, önümüzde bir seçim var 14 Mayıs günü inşallah herkes sandığa gidecek kendi iradesine oy kullanacak ama ben Erbaa’dan eminim ki  Erbaa evladına sahip çıkacak. Bu seçimi zaferle taçlandıracağız. Sizlerin vekili olmayacağım ben bunu söz veriyorum beni de tanıyan bilen bilir ben Erbaa’nın bir evladı olarak Erbaa’ya ve Tokat için elimden geldiğince çalışacağım” dedi. Konuşmaların ardından iftar programı sonlandırıldı.