ERBAA HABER

Erbaaspor Evinde Çarşı’yı Konuk Ediyor

Merkür Holding Erbaaspor fikstür sebebiyle tarafıyla uzak kaldığı dönem sonrası Erbaa İlçe Stadyumunda Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Erbaa İlçe Stadyumunda oynanacak olan maç 8 Nisan Cumartesi günü 14.00’da başlayacak.
Merkür Holding Erbaaspor 34 puanla 8.sırada yerini alırken, rakip Beyoğlu Yeni Çarşı Spor 40 puan ile 6.sırada Play-off iddialarını devam ettiriyor.
Geçtiğimiz 3 maçını deplasmanda oynayan Erbaaspor, Erbaa İlçe Stadyumunda en son ki maçını  5 Mart Pazar günü  Bursa Yıldırımspor karşılaşmasıyla 3-1 galip gelerek tamamlamıştı.
Hafta sonu Cumartesi günü olan Beyoğlu Yeni Çarşı Spor maçının hazırlıkları bugün yapılacak olan son antremanla tamamlamış olacak.
Deplasman art arta aldığı 2 mağlubiyetle ne kadar hüzünlü olsa da Erbaaspor hafta sonu taraftarının desteğiyle galip gelmek için büyük mücadele vermesi bekleniyor.
Beyoğlu Yeni Çarşı maçına vurgun yapan Erbaaspor Başkanı Rayif Ünal: “ Erbaa’dan uzak kaldığımız dönem sonrası evimizdeki ilk maç olan Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Kulübü maçında tribünleri doldurarak, takıma destek olalım” dedi