SPOR

Bal ligi derbi ile start alıyor

 Erbaa Gençlik Spor ve Niksar Belediye Spor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi yarın oynanacak olan karşılaşmalarla başlıyor.

Abone Ol

Bölgesel Amatör lig maçları yarın oynanacak olan Erbaa Gençlik Spor ile Niksar Belediye Spor arasında oynanacak olan maçlar ile başlıyor. Ligde mücadele eden temsilcimiz Erbaa Gençlik Spor, aynı grupta yer aldığı Niksar Belediye Spor  ile Tokat  Derbisi ile karşı karşıya gelecek. Erbaa İlçe Stadyumu’nda saat 17.00’te başlayacak

Sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak olan 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig'e katılacağını beyan eden 108 takımın müsabakaları 9 Haziran 2021 Çarşamba günü başlayacak. BAL'a katılacağını belirten 108 takım 4 ayrı bölgede, 4 takımlı üç ve 3 takımlı beş grupta 27'şer takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak. Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig'ine çıkma hakkı kazanacak.