Ak Parti Niksar Mitingi Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi Ak Parti Niksar Mitingi Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi

Sinop ve Kastamonu illerinde Arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde faaliyet gösteren ekipler, süreci en sağlıklı şekilde yönetmek için yoğun çaba harcıyor.

Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Psiko-sosyal destek ekiplerimiz Kastamonu ve Sinop’ta çalışmalarına devam ediyor 
İl Müdürlüğümüze bağlı Tokat, Turhal, Erbaa ve Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerimizde görevli meslek elemanı personellerimiz Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde mağdur olan vatandaşlarımıza psiko-sosyal destek vermek amacıyla bölgeye intikal etti. 
Psiko-sosyal destek hizmet grubumuz arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığı noktalarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.  
Kastamonu ve Sinop’ta aşırı yağışların hayatı etkilediği bölgelerde bir yandan arama, kurtarma ve tahliye işlemleri devam ederken bir yandan da psiko-sosyal destek ekiplerimiz mağdur vatandaşlarımıza destek vererek süreci en sağlıklı şekilde atlatmaları için yardımcı oluyor. 
Yapılan çalışmalarda bulunan personellerimize, diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan personellere, elini taşın altına sokarak yaraların sarılması için destek olan STK’lere ve gönüllü vatandaşlarımıza kolaylıklar, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileriz.”

Editör: TE Bilişim