Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen hafta başlayan ve geniş bir alana yayılan orman yangınları için Tokat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden gönderilen ekip destek çalışmalarına devam ediyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını afet bölgesine gönderilen Tokat İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 1 İtfaiye aracı ve 4 İtfaiye eriyle Manavgat'a giderek yangın söndürme çalışmalarına katılan Tokat Belediyesi İtfaiyesi ve ekipleri, gece-gündüz demeden çalışıyor.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada 'Ormanın Kahramanları' etiketiyle tüm itfaiyecilere ve arama, kurtarma ekiplerine kolaylıklar diledi. Eroğlu, "İyi ki varsınız Ormanın Kahramanları. Antalya'nın Manavgat ilçesinde; 1 itfaiye aracı ve 4 itfaiye erimiz, canla başla mücadeleye destek veriyor. Tüm Türkiye el ele vererek bu felaketi savuşturacağız. Rabbim tüm ekiplere kolaylıklar versin" dedi.

TOGÜ Damak Çatlatacak: Kampüste Üretiliyor Enfes Pasta 🎂 ve Ekmekler! TOGÜ Damak Çatlatacak: Kampüste Üretiliyor Enfes Pasta 🎂 ve Ekmekler!

Editör: TE Bilişim