Gölbaşı’nda ailesiyle birlikte depremden etkilenen TOGÜ Tıp Fakültesi öğrencisi ve ailesini de ziyaret eden Rektör Yılmaz  öğrenci ve ailesinin durumları ile ilgili bilgi aldı. Rektör Yılmaz, depremden etkilenen çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra bölgede görev yapan personelle bir araya geldi.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli olarak yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrası depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yardım ekipleri, gıda ve kıyafet malzemeleri, deprem bölgelerine sevk edilmişti. Bu kapsamda Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine de personel, yardım malzemeleri ve mobil mutfak gönderilmişti. Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, bölgeyi ziyaret ederek konteyner ve çadır kentte kalan afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, TOGÜ tarafından bölgede hizmete sunulan mobil mutfakta sıcak yemek hizmetini yerinde inceledi.
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine yapılan ziyarette Rektör Yılmaz’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rasim Koçyiğit ve Rektör DanışmanıDoç. Dr. Yusuf Temür eşlik etti.

Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Güçlü Deprem Meydana Geldi Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Güçlü Deprem Meydana Geldi

Editör: TE Bilişim