Tokat’ta Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kurucu İl Başkanlığı görevinden istifa eden Feyyaz Yılmaz ile beraberindekiler CHP’ye katıldı. Eski Başkan Yılmaz, önceki gün yaptığı açıklamada “TDP Tokat Kurucu İl Başkanı olarak atandığım partimden gördüğümüz luzüm üzerine Merkez İlçe Başkanlığımız, Pazar, Erbaa Artova ve Gençlik Kolları Başkanlığı ile birlikte bugün itibariyle istifa kararı almış bulunmaktayız” açıklamasında bulunmuştu.

BAŞKAN KURTGÖZ RÖZETLERİNİ TAKTI

Tokat siyasetinde bomba etkisi yapan açıklama sonrası Yılmaz ve beraberindekilerin yeni adresi CHP oldu. CHP Tokat İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım töreninde Yılmaz ve beraberindekilere rozetleri CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz tarafından takıldı. Kurtgöz, Yılmaz ve beraberindekilerin CHP’ye katılımlarından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “Hepimize Türkiye’yi daha iyi bir noktaya taşımak için önemli görevler düşüyor. Bu doğrultuda gece gündüz çalışarak önümüzdeki seçimlere yönelik hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde partimize yönelik müthiş bir ilgi var. Bugün de Sayın Başkan Feyyaz Yılmaz ve beraberindekileri partimize katılımlarından dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni katılımlar olacak. Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.

CHP’NİN İKTİDARI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Sulusaraylı Genç, Kız Arkadaşıyla Barışmak İçin Su Dağıttı! Sulusaraylı Genç, Kız Arkadaşıyla Barışmak İçin Su Dağıttı!

Feyyaz Yılmaz ise, arkadaşlarıyla birlikte CHP’ye katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “Tokat’ımıza, ülkemize daha iyi hizmet için yeni bir yola çıktık. Millet İttifakı döneminde Tokat hak ettiği değeri, yatırımları mutlaka alacak. Seçimlere kadar var gücümüzle sahada olacağız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip, partimizin çözüm önerilerini anlatacağız” diye konuştu. Öte yandan önümüzdeki günlerde de CHP’ye yeni katılımların olacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim