Tokat'ın Acil Çözüm İhtiyacı: AFAD Lojistik Merkezi ve Kentsel Dönüşüm Tokat'ın Acil Çözüm İhtiyacı: AFAD Lojistik Merkezi ve Kentsel Dönüşüm

Yusuf Beyazıt Erbaa’dan sonra Niksar gezisine çıkıp esnafla buluştu. Niksar’da esnaf ziyaretinde bulunan Beyazıt, vatandaştan yoğun ilgi gördü. Niksar ziyaretiyle ilgili Beyazıt “Gençlerimizin hayallerini gelecekte olan ümitlerini 2023, 2053, 2071 hedefleridoğrultusunda olan çalışmalara güvencini  ve esnafımızın çalışmalardan,pandemi sürecinde verilen desteklerden memnun olduğu gördük” ifadelerini kullandı.

Niksar Kara Yolu Müjdesi

Yusuf Beyazıt Niksar’dan müjdeyi duyurdu. Tokat’ı turizm merkezi haline getireceklerini müjdeleyen Beyazıt, Tokat’ın yaylaları, kaplıcaları, gölet ve mağaralarıyla bir bütün olarak turizmin parçası haline getireceklerini söyledi.

Yusuf Beyazıt Niksar Kara yolunun ihale edildiği ve çalışmalara başlandığı Niksar’dan söyleyen Beyazıt, Niksar Kara yolunun Tokat’ı bazı ilçelere bağlayacağını söyledi. Çalışmalara başlanan bu yeni yol ile Tokat; Niksar, Başçiftlik, Reşadiye, Ordu Akkuş’a bağlanacağı bilgisi Beyazıt tarafından Niksar’da aktarıldı.

Editör: TE Bilişim