Formül Erbaaspor’un da içlerinde olduğu 50 takımın mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turu müsabakalarında rakibi Belediye Derincespor oldu. Müsabaka tek maç eleme usulüne göre gerçekleşecek.

Formül Erbaaspor’da Son Durum

TFF 3. Lig maçlarında ilk hafta maçını Kelkit Belediyespor ile yapan Formül Erbaaspor, maçta 1-0 galip gelerek lige 3 puanla başlayıp, 4. sırada yer aldı. 2. hafta 11 Eylül’de Arnavutköy Belediyespor ile deplasmanda oynayan Erbaaspor 1-0 yenilerek sahadan puansız ayrıldı 2. hafta oluşan puan tablosunda 3 puanla 8. sırada yer aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İftar Organizasyonunda Camia İle Bir Araya Geldi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İftar Organizasyonunda Camia İle Bir Araya Geldi

Formül Erbaaspor ligde 3. hafta maçında 19 Eylül Pazar günü Çatalcaspor ile karşılaşacak. Saat 15:30’da başlayacak maça Erbaa İlçe Stadyumu ev sahipliği yapacak. Formül Erbaaspor’un sosyal medya hesabından maç öncesi yaptığı paylaşımda maç bilet fiyatları ve pandemi önlemleri ile alakalı hatırlatmalarda bulunuldu, yapılan açıklama şu şekilde: “Bilet fiyatları 20 TL, Protokol Tribünü bilet fiyatı 100 TL, Biletler tribün girişlerinde satılacak, Stadyum içerisine HES kodu olmayan vatandaşlar giremeyecek, Aşı takvimini tamamlayamayan seyirci stadyuma giremeyecek, 12 yaş altı çocuklar için giriş yasaktır.”

Editör: TE Bilişim