Türkiye Masa Tenisi Faaliyet Programında yer alan gelişim kampı, Tokat’ta başladı. 12 ilden 18 sporcunun katıldığı kampta, minik altı müsabakalarında dereceye giren sporcular yer alıyor. Eş zamanlı olarak Adana, İzmir ve Tokat ilinde gerçekleştirilen kampta minikler gelecek için hazırlanıyor. 9-12 yaş aralığındaki minikler ilk milli formalarını da bu kampta giydi.

Tokat'ta ilk defa bir milli takım kampının düzenlendiğini söyleyen Kamp Başkanı Abdullah Gürbüz ''Tokat'ta böyle bir milli takım kampı ilk defa oluyor. Öncelikle çok mutluyuz. İnşallah altyapısını da Tokat'ta güçlendirip basit masa tenisini inşallah hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Gençlerimize özellikle altyapıdan olimpiyatlara hazırlanmak istiyoruz. Şu anda burada Hatay, Edirne, Ankara, Yalova, Konya, Giresun, Batman, Gaziantep, Manisa, Çorum ve Kayseri'den burada sporcularımız var. Daha önce bunlar Konya’da yapılan milli takım seçmelerinde dereceye giren oyuncularımız. Orada aldıkları başarılarla da şu anda milli takım kampına katılmayı hak ettiler. Çok güzel anlamlı geçiyor. İnşallah olimpiyatlarımızda bir sonraki olimpiyatlarda bu çocuklardan inşallah şampiyonlar çıkacak. Çok iddialıyız'' dedi. 

Kamp Antrenörü Recep Bezenmiş ise, ''Minik altı gelişim kampı Tokat ilinde yapılmakta. Bunun öncesinde bir elemeye tabi tutuldu. Konya ilinde yapılan minik altı müsabakalarda dereceye giren sporcuları eş zamanlı, işte Adana, İzmir ve Tokat ilinde toplamda 72 tane sporcuyla biz gelecek için olimpiyatlara en iyi şekilde, şu an için sporcularımızı en iyi bir şekilde hazırlamaya çalışıyoruz'' diye konuştu. 

Okan Buruk: Camia Olarak Şampiyonluğa İnandık Okan Buruk: Camia Olarak Şampiyonluğa İnandık

Editör: TE Bilişim