Erbaaspor Kulübü Başkanı Rayif Ünal gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Ünal, gazetemize yaptığı açıklamada: yapılan ve yapılacak olan transferlerden, sponsorluk anlaşmasından, kamp programından ve bu sezon ki hedeflerinden bahsetti.

Başkan Ünal; 2 kanat, 2 sol bek, 2 forvet, 2 stoper, 2 orta saha, 1 kaleci olmak üzere 11 yeni futbolcu transfer ettiklerini söyledi. Yeni transferlerle birlikte 20 oyuncuları olduğunu belirtti. Federasyonun kadroda 25 oyuncu olmasını belirttiğini söyleyen Ünal, 4-5 yeni oyuncu daha transfer edeceklerini söyledi. Yeni transferlerin 1 kaleci, 1 ön libero, 1 kanat ve 1 forvetten oluşacağını aktardı.

Okan Buruk: Camia Olarak Şampiyonluğa İnandık Okan Buruk: Camia Olarak Şampiyonluğa İnandık

Başkan Ünal’ın açıklamaları şu şekilde:

“Lige 3 Puanla Başlamak İstiyoruz”

“22 temmuzda kampın ilk etabını Erbaa’da gerçekleştirdik. 12 günlük 2. Etabın 6 ağustosta Afyon’da gerçekleşecek. Afyon kampından sonra lige hazır olacağız. Kelkit Belediyesi ile oynanacak ilk saha maçını yenerek lige 3 puanla başlamak istiyoruz.

“Hedefimiz 2. Lige Çıkmak”

 Eylülün 25’inde Kelkit Belediyesi ile oynayacağız. Kelkit galibiyetiyle sezona iyi başlamayı düşünüyoruz. Bu seneki takımımız iddialı. Nokta atışı tranferler yaptık. Genç ve tecrübeli oyunculardan karma oluşturduk, enerji ile tecrübeyi bir araya getirmeye çalıştık.  Transferlerimizle birlikte hedefimiz olan 2. Lige çıkacağımızı umuyorum.

“Her İki Taraf da Kazançlı Çıkacak”

İstanbul’da faaliyet gösteren Tokatlı bir iş insanıyla görüştük. Sponsorluk gerçekleşirse her iki taraf da bundan kazançlı çıkacaktır.

“Erbaalılar bizi desteklesin”

Erbaa Spor 3. Lige çıktıktan sonra sadece 1 yıl şampiyonluğa oynadı, onu da final maçında kaybetti. Diğer seneler ise inişli çıkışlı bir serüvendi. Bu sene tecrübelerimizi ortaya koyarak Erbaasporu üst lige taşımayı hedefliyoruz. Erbaaspor, Erbaalıların takımı bize sahip çıkıp desteklesinler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim