Erbaaspor Kulübünün Formül Plastik A.Ş ile ana sponsorluk anlaşması yapması üzerine imza töreni düzenlendi. Tören saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende Erbaaspor Kulübü başkanı Rayif Ünal, Formül Plastik A.Ş yurt içi satış direktörü Sinan Genç, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Tokat Milletvekili Yücel Bulut konuştu.

Rayif Ünal: “Erbaaspor’un Bu Sezon Hedefi Zirveye Ulaşmak”

Erbaaspor Kulübü Başkanı Rayif Ünal yaptığı konuşmada Formül A.Ş ile yapılan sponsorluk anlaşmasının 1 yıllık olduğunu belirtip, bölgenin marka takımı olan Erbaaspor’un 2021 – 2022 Sezonunda hedefinin zirve olduğunu söyledi. 50 yıllık Tokat tarihinde ilk defa Tokat şehrine ana sponsorluk sözleşmesi imzalandığını söyleyen Ünal; “Zirve yolculuğunda yalnız kalan kulübümüz bundan sonraki süreçte kuruluşundan bugüne zirveyi kovalayan, ülkenin parlayan yıldızı Formül Plastik A.Ş ile bu hikayeleri yazmaya devam edecektir. Yaptığımız işbirliğini sizinle paylaşırken kulübün başkanı olarak mutlu ve gururluyum. Dünyanın zorlu süreçten geçtiği bu dönemde bizimle işbirliği yapma kararı alan Formül A.Ş’nin kurucusu iş insanı Haydar Şahin’e, Formül A.Ş’nin yurt iç satış direktörü Sinan Genç’e ve Formül ailesine camiamız adına teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Sinan Genç: “Erbaa Sporu 2. Ligde Görmek İstiyoruz”

Rayif Ünal’ın ardından konuşan Formül A.Ş yurt içi satış direktör Sinan Genç yaptığı konuşmada 82 ülkeye ihracat yapan firma olduklarını, 3 yıldır yurt içinde bayilik sistemiyle yaygınlaştıklarını söyledi. Erbaaspor ile yapılan anlaşmayı şu sözlerle ifade eti: “Biz Tokat firmasıyız.  Tokat’ta forma sponsoru olmaya karar verdiğimizde Tokat Milletvekili Yücel Bulut aracılığıyla Erbaaspora katkı sunmaya karar verdik. İşin boyutu ana sponsorluğa kadar geldi. Sizlerle olmaktan, bu kadim şehirde olmaktan çok mutluyuz. Biz Erbaaspor’u 2. Ligde görmek istiyoruz. Bu Tokat, Turhal ve Zile’ye öncülük edecek.”

Ertuğrul Karagöl: “Tarihi Bir Güne Şahitlik Ediyoruz”

Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl töreni tarihi bir gün olarak değerlendirdi. Tokat’ı sanayisi, kültürel faaliyetleri, altyapısı olarak lokomotif şehir olarak ifade eden Karagöl, sporda da aynı duyguyu taşındığı için iyi yerlere gelindiğini belirtti. Başkan Karagöl: “Tokat’ın içinden çıkan Haydar Bey’in kurduğu lokomotif firmanın, lokomotif şehrin lokomotif spor takımına ana sponsor olmasıyla Erbaalılar olarak mutluyuz. Yücel Bulut’un bizi Formül Plastik ile buluşturmasıyla başlayan süreci biz de devam ettirdik. Takımımız üzerine düşeni yaptı, 3. Ligde kaldı. Bu sezona iyi hazırlanan takımımız bunun sonucunda Formül Plastik’in görüp incelemesiyle birlikte ana sponsor olarak bize destek vermek istediler. milletvekilimize, Formül ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Yvonne Anderson ve Alperi Onar, Fenerbahçe'nin 4 kupalı sezonunu anlattı Yvonne Anderson ve Alperi Onar, Fenerbahçe'nin 4 kupalı sezonunu anlattı

Yücel Bulut: “Bu Sözleşmenin İki Tarafında da Başarı Hikayesi Var”

Tokat Milletvekili Yücel Bulut, ana sponsorluk sözleşmesinin sıradan sözleşme olmadığını, iki başarı hikayesini bu sözleşmeyle birleştirildiğini belirtti. Bulut: “Sözleşmenin iki tarafında da bir emek var. Bir tarafta 1947’den beri Erbaalıların, Erbaaspora gönül verenlerin, sporcuların özverisiyle bu güne gelen emekleyerek başlayan, inşallah bugün bu protokolle bir başarı hikayesinin koşma aşamasına taşıyacak bir Erbaaspor var. Bu anlaşmanın diğer başarı hikayesi olan Haydar Şahin’in başarı hikayesi var. Tokat’tan İstanbul’a gidip bin bir emekle ve kimseden destek alamaksızın, kendi ayakları üzerinde durarak mücadele ruhuyla Formül Plastik A.Ş’yi kuran Haydar Şahin’in başarısı var. Her ikisinde de emek olan Erbaaspor ile Formül A.Ş’nin buluştuğu gün. Aynı zamanda bu sponsorluk anlaşmasıyla yalnız iki başarı hikayesini tek bir markada birleştirmeyip Tokat’ın tüm ilçeleriyle bir bütün olduğunu da gösteriyoruz. Bundan sonra inşallah Erbaaspor açısından çok daha büyük bir ivmenin yakalanacağı bir döneme geçmiş olacağız. Bu süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim