Başkan Ünal Gazetemize yapmış olduğu açıklamada “Erbaaspor 2021- 2022 Futbol Ligi'ndeki hedefimiz Erbaaspor'u ikinci lige çıkarmak hedefimiz bu. Geçtiğimiz sezon tecrübe sahibi olduk. Belli bir sınavdan geçtik. Onunla ilgili de yeni bir yönetim oluşturduk. İnşallah Erbaaspor'umuzu bu sezon sonunda layık olduğu ikinci lige çıkaracağız. Hoca konusunda değinirsek Hasan Basri Kara devam etmek istiyoruz. Hasan hocamızla geçen sezon devre arasında devre arasından bir maç önce bize bizimle anlaştı. Hocamızın performansına baktığımız zaman gayet başarılı bir hoca takımımız ligde kaldı. Onun için de Hasan Basri Kara ilk anlaşacağımız yolumuza devam etmek istediğimiz hocadır.

Morutan'ın Aşil Tendonunda Kopma Tespit Edildi Morutan'ın Aşil Tendonunda Kopma Tespit Edildi

Geçtiğimiz sezonun sonunda ayrılırken hocalarla ve sporcu kardeşlerimizle biz hocamıza niyetimizi söyledik. Biz kongremiz var kongreden sonra yönetim olarak biz devam edersek sizinle devam etmeyi düşünüyoruz diye. Aynı zamanda da hocanın vermiş olduğu raporlar doğrultusunda sezon sonunda futbolcularla ayrılırken çocuklarla birebir görüşüp seneye sizinle devam etmek istiyoruz diye söyledik. Buna istinaden 6-7 tane oyuncumuz var önümüzdeki sezon kadroda düşündüğümüz.

Sezona İnşallah covid-19 salgını bittiği takdirde büyük Erbaaspor taraftarını stadyumda görmek en büyük isteğimizdir.  Avrupa Şampiyonası'nda üçte bir oranında seyirci kabul ediliyor. İnşallah önümüzdeki sezon bizde seyircimizle buluşacağız diye yani umut ediyoruz. Çünkü seyircisiz olmuyor seyircisiz. Futbolun anlamı da olmuyor, zevki de olmuyor. İnşallah o büyük taraftarımızla sezona iyi bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz. Takım için ileriye yönelik düşüncemiz, alt yapıya gereken önemi, özeni ve değeri verip memleketimizin yöremizin Tokat ve ilçelerin yani bu bölgenin gençlerini inşallah yetiştirmek. Yetiştirdiğimiz bu gençleri büyük takımlara veya Milli Takıma göndermek. Erbaaspor’umuz da bu yörenin gençlerini oynatmak. Bunu samimi olarak belirtmek istiyorum, benim temel felsefemiz bu. Son olarak Erbaa’lı hemşehrilerimize şunu söylemek istiyorum. Erbaaspor, Erbaalı'nın takımı herkesin takımı, takımımıza sahip çıkalım gençlerimizin umudu var. 100 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyoruz. futbol kültürünün, üst seviyede olduğu bir ilçede yaşıyoruz. Gençlerimizin umutları var bu gençlerimizin umudunu kırmayalım. Bu takıma sahip çıkalım. Bu takım her zaman liglerde var olsun.” dedi.

Editör: TE Bilişim