5 Ağustos tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görevden affını isteyen eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yerine Milli Eğitim Bakanlığı’na Anayasa’nın 104. ve 106. maddeleri gereğince Tokatlı Mahmut Özer atandı. Atamanın ardından Tokat Ak Parti Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve  Mustafa Arslan, MHP Milletvekili Yücel  Bulut,  Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Rektör Bünyamin Şahin, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir,Ak Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Yapılan ortak basın açıklamasında;

‘’Bizler her alanda Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda omuz omuza emin adımlarla ilerliyoruz. Ülkemizin her yanında ve her kademede görev yapan bürokratlarımız, siyasetçilerimiz, başkanlarımız ve vatandaşlarımızla büyük bir aileyiz. Bulundukları her alanda görevlerini başarıyla sürdüren, memleketimiz için projeleri, çalışmaları yakından ve özveri ile takip eden tüm Tokat’lı hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Türk halkı olarak her şeyin en iyisine layık olduğunun bilincindeyiz. Bu bağlamda, ilimizin de bu güzelliklerden, projelerden ve çalışmalardan en üst düzeyde faydalanması için bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi “ Aşkınan çalışan yorulmaz!”

Sıfır Atık Projesi Protokolü İmzalandı Sıfır Atık Projesi Protokolü İmzalandı

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof.Dr. Mahmut Özer’in yeni görevinin Aziz Milletimize, Tokat’ımıza ve kendilerine hayırlı olmasını ve başarılar diliyoruz’’denildi.

Editör: TE Bilişim