TBMM, 'İsrail-Filistin' Gündemiyle Toplandı TBMM, 'İsrail-Filistin' Gündemiyle Toplandı

Sağol yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi '' Sosyal Medya da paylaşım yapan Uğur Songül Sarıtaşlı' nın il başkanlığımız da başkan yardımcılığı görevi bulunmayıp, partimiz yönetim kurulu üyesidir. Şahsın Tweetter hesabında 15 Temmuz Şehidimiz Ömer Halisdemir hakkında akıl ve vicdan sahibi hiçbir Türk vatandaşının kabul edemeyeceği, il teşkilatımızı ve bütün İYİ PARTİ camiasını derinden üzen oldukça çirkin bir paylaşım da bulunmuştur.

Şehidimiz Ömer Halisdemir, Türk Milletinin Anadolu coğrafyasındaki varoluş mücadelesinin milyonlarca şehidinden biridir. Ayni zamanda Şehidimiz Ömer Halisdemir, Türk Milletinin yiğit evlatlarının bundan böyle darbeye kanları ve canları pahasına müsaade etmeyeceğini gösteren öncü bir sehidimizdir.

Bu topraklardaki varlığımızı borçlu olduğumuz şehitlerimize yönelik saygısızlığı asla ve kata kabul etmeyeceğimiz bilinmelidir.

Bu çirkin paylaşımdan haberdar olduğumuz an itibari ile bahse konu kişiyi kesin ihraç istemi ile disipline sevk ettiğimizi ve bundan sonrasını yüce Türk adaletine bıraktığımızı kamuoyuna duyururuz''dedi.

Editör: TE Bilişim