Cumhuriyet Halk Partisi herkesi kucaklayan bir partidir. Bende şahsım olarak başkan seçildikten sonra sürekli Erbaalı vatandaşlarımız ile istişare içerisindeyim ve sürekli ziyaretler yapıyorum göreve geldiğim günden beri aktif olarak esnaf ziyaretleri. Kurum ziyaretleri halkımızla birebir istişareler yapıyorum. Mesela çarşıda gezerken bazı iş yerlerinde gördüğüm Türk bayrakları bazıları küçük yıpranmış, rengi solmuş olanları gördüm ve hepsi standart olsun diye bire bir buçuk ebatlarında bayrak dağıttım. Şehitlerimizin ruhu için meydanda lokma tatlısı dağıttık.

SİYASETTE HER ZAMAN ŞUNA İNANIRIM BİR BAŞARI HİKÂYENİZ VARSA BİR ŞEKİLDE O SİZİ BİR YERLERE TAŞIYOR”

Erbaa’yı sosyal demokrat belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Erbaa’ya da baharın gelmesini yazın gelmesini istiyoruz. Amacımız bu bütün sivil toplum örgütlerini de CHP ile tanıştırmak her yerde biz varız demek istiyoruz.

Halkımıza hizmet ettiğimiz zaman ben mutluluk duyuyorum, birilerinin bir yarasına merhem olursam çok mutlu oluyorum. Bu işler gönül işi parayla pulla hiç bir şey olmuyor. Bu işi gönlünüzü verirseniz başarılı olursunuz. Mevlana gibi gönüllere hükmetmek istiyoruz. Bizde gönüllere girebilirsek, buradan bir Hayri Kocaoğlu geldi geçti derlerse çok büyük bir mutluluk duyarım.

RTÜK Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair Karar Resmi Gazete'de RTÜK Üyelikleri İçin Yapılan Seçime Dair Karar Resmi Gazete'de

“GENÇLİĞE HİTAP ETMEK İSTİYORUZ”

Öncelikle Erbaa’ya Cumhuriyet Halk Partisine güzel bir ilçe binası kazandırmak istiyorum, daha sonrasında ise gençlerimizin ders çalışabileceği etüt odaları yapmak istiyorum. Pinpon masası, bilardo masası gibi oyun grupları koyup yine bilgisayar koyup internetten ödevlerini yapabilecekleri güzel vakitler geçirebilecekleri bir yer istiyorum, dışarıdan gelen öğrencilerimize günübirlik gece konaklayabileceği bir oda yapmak istiyorum. Kadınlarımızın gelip günlerini yapabileceği yerler istiyorum. Gençliğe hitap etmek istiyoruz. Biliyorsunuz  Z  gençliğimiz var artık gençliğe hitap etmek istiyoruz. Gençliği olmayan hiç kimse bir adım ileri gidemez. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Öte yandan Karabağ’ın kurtuluşu için Azerbaycan’ın başlattığı mücadele sırasında parti binamıza ilk Azerbaycan bayrağını biz astık. Malumunuz ülkemizin büyük sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için parti binamızı siyah giydirdik. Erbaa’mızda açılması düşünülen altın madenine karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunduk, kurulan platforma destek veri doğa harikası memleketimizi korumak için elimizden gelen gayreti gösterdik.

“ELEŞTİRİ YAPARKEN YAPICI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ayrıca köyden kente göç değil de kentten köye dönüş olsun istiyorum. Geçmişe doğru bir bakalım seksenli yılarda Erbaa’nın nüfusu 100 bin şu anda da 100 bin o zamanlar Erbaa’nın merkez nüfusu 30 bindi köylerin nüfusu 70 bin idi şimdi Erbaa’nın nüfusu 70 bin köylerin nüfusu 30 bin oldu. Biz buradan görüyoruz üretim yok köyde oturan vatandaşımız, yumurtayı, peynir, tereyağını ekmeğini buradan götürüyor. Üretmeden tüketmeye alışmışız. Bizim geleneklerimizde, örf ve âdetimizde anneye babaya büyüklerine sahip çıkacaksın parayla pulla bakmayacaksın devlet annesine babasına bakana, işsiz gezene para veriyor. Düşünce olarak doğru olabilir ama birileri bireylerden avanta alıyor. Ben Niksar Devlet Hastanesine gittim resmi açılışı yapılmamıştı daha hastane açılmadan her tarafı dökülmeye başlamıştı. Erbaa’da bazı okul binasının mermerleri dökülmüş olarak gördük belki amaç doğru yapılan iş hizmet için yapılıyor ama aradaki aracılar bir yerlerden bir şeyler götürüyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara geldiğimizde bunların önüne geçeceğiz. CHP’li belediyelerde satış tanzim bürolarımız var bizde bunu yapacağız üreticiden alıp tüketiciye aracı olmadan vereceğiz. Amacımız kentten köye göçü başlatacağız biz Allah nasip ederse sosyal demokrat belediyeciliği ile güzel hizmetler vermek istiyoruz. Biz eleştiri yaparken bile yapıcı eleştiri ve temiz siyaset yapmaya çalışıyoruz. Kimseyi aşağılamadan kimseyi kötülemeden yapacaklarımızı söylemek istiyoruz. Biz Erbaa için ne yapabiliriz hem iş açısından hem sosyal projeler açısından çok farklı düşüncelerimiz var. Kaldırım yapmak, yol yapmak, su, kanalizasyon bunlar zaten belediyenin asli görevidir. Bizim amacımız sosyal projeler arasında mesela din turizmi var Erbaa’da muazzam tekkeler var bunları öne çıkarabiliriz. Mesela bir park vadi yaptılar ama devamını getiremediler. Biz Erbaa’ya insana hizmet odaklı işler yapacağız. Yol yaptık kaldırım yaptık demeyeceğiz bunlar zaten belediyenin asıl görevi diğer türlü biz vatandaşa nasıl hizmet yapabiliriz. Vatandaşı nasıl iş sahibi yapabiliriz biz bunun derdindeyiz. Biz bunların hesabını yaparak çalışacağız niyet hizmet olursa her şeyi başarırsınız. Biz hep ilklerin öncülüğünü yapmak istiyoruz insanlarımızı sosyal belediyecilikle tanıştırmak insana odaklı hizmetler ile buluşturmak istiyoruz. O yüzden sürekli yenilikçi bir belediye anlayışı için çabalayacağız. Ben siyasete girmeden önce Hayri Kocaoğlu’nu istemeyenler, başaramaz diyenler vardı. İlçe başkanı olduktan sonra vazifemi en iyi şekilde yaptığımı gördüler keşke daha önceden ilçe başkanı olsaydı diyenlerde çok oldu. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir deneyin 5 yıl göz açıp kapanıncaya kadar geçer yapamıyorsa 5 yıl sonra verdiğiniz yetkiyi geri alın. 

Siyasette her zaman şuna inanırım. Ortada hedef varsa başarı hikâyeniz varsa bir şekilde o sizi bir yerlere taşıyor. Hiçbir zaman hırs etmedim. Süreçleri  hassasiyetle ve kendini ispat etmekle alakalı. Siyasette hiçbir zaman kırıcı olmadım. Bir başarı hikâyeniz olmayınca kitleler arkanızdan gelmiyor. Bizim tek düşüncemiz başarılı olmak ve insana hizmet etmek.

Editör: TE Bilişim