Hayri Kocaoğlu bayram kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bereketin, birlikteliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın günü olan mübarek Ramazan Bayramı'nı, tüm dünya olarak COVID-19 pandemisi, Türkiye özelinde ise derin bir ekonomik ve siyasal buhran içerisinde karşılıyoruz.

Ama umutsuzluğa kapılmayacağız. Her sorunumuzu akılla, bilgiyle, birikimle, deneyimle çözeceğiz. Güzel ülkemizin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı var. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Yoksula, yolda kalmışa hakkını verip israftan kaçınacağız

Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her evde huzurun ve bereketin olduğu" güzel mutlu Bir Türkiye için mücadele ediyoruz"Komşumuz açken tok yatmayacak, yapacağımız yardımı da insan onurunu koruyarak yapacağız. Yani sağ elin verdiğini sol el görmeyecek"

Sıfır Atık Projesi Protokolü İmzalandı Sıfır Atık Projesi Protokolü İmzalandı

Bu duygularla, salgın hastalıkla mücadelenin ön safında yer alarak şehit düşen sağlık personelimize, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Tüm hemşerilerimizin bu zor dönemde güzel bir bayram geçirmesi en büyük dileğimdir.

Saygılarımla İyi bayramlar"

Editör: TE Bilişim