AK Parti İl Başkanı Özer: Masumlar Ölmesin, Daha Fazla Kan Akmasın AK Parti İl Başkanı Özer: Masumlar Ölmesin, Daha Fazla Kan Akmasın

Sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığıbayramlar; yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendirmektedir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ruhumuzu kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bayramın milletimize, memleketimize, ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyor ve bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturan Allah’a şükrediyorum.

Ülkemiz; milletimiz ile beraber tüm zorlukların üstesinden gelerek attığı her adımda güçlenmeye ve büyümeye devam edecektir. Milletimizin iradesi ile büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize ulaşmada her geçen gün geleceğimize açılan kapıları aralıyoruz. Bizler; Bir olarak, İri olarak, Diri olarak, Kardeş olarak hep birlikte güven ve istikrar içerisinde hedefleri için durmadan yorulmadan koşan bir Türkiye’yiz. Ülke olarak her alanda milletimiz ile birlik ve bütünlük içerisinde özellikle pandemi sürecinde tüm Dünya’da yaşanan zor ve sıkıntılıgünleri en iyi şekilde hizmet götürmenin gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Mübarek bayram gününde yokluk ve yoksulluk içerisinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin de olduğunu bilmek bizleri hüzünlendirmektedir. Bu mübarek günlerde kardeşlerimizin refaha ve huzura kavuşmasını en içten duygularım ile temenni ediyorum.

Bu topraklarda yaşayan bireyler olarak, millet olarak ülkemiz için ortak hedeflerimiz doğrultusunda değerlerimize sahip çıkarak ve değerlerimiz etrafında kenetlenerek hep birlikte tüm engelleri aşıyoruz. Memleketimize, ülkemize ve milletimize olan sevdamızla 82 milyon tek yürek olarak ülkemizi milletimize yakışan seviyeye ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Asırlardır bağlı kaldığımız değerleri yaşatmak ve üzerine koyarak ülkemizi daha da güçlendirme gayretiyle inandığımız yolda yürüyerek tarih yazan Türkiye’yi inşa etmek için daha çok çalışacak, çalışarak üretecek, üreterek büyüyecek, büyüyerek güçleneceğiz. Bu doğrultuda milli teknoloji hamlesiyle yüksek teknolojili ürünlerin üreticisi olma, savunma sanayide kendi silahımızın üreticisi olma pozisyona getirme yolunda tüm kritik teknolojilerin mimarı haline getirme hedefindeyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023, 2053, 2071 hedef ve vizyonlarıyla ülkemizi, Tokat’ımızı geleceğin dünyasında hak ettiği yere taşıyacak ve en iyi şekilde yükseltmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bizi biz yapan birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde sağlık, afiyet, huzur ve mutluluk içinde Bayramın hepimize hayırlara, iyiliklere, güzelliklere vesile olmasını diliyor, milletimizin, ülkemizin ve tüm islam aleminin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim