İçerisinde aktif yaşam merkezi, bakım rehabilitasyon ve aile danışma merkezi, çocuk evleri, spor kompleksi ve cami bulunacak Sosyal Hizmetler Kampüsü’nün protokolu Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen programda imzalandı. Engelliler ve engelli ailelerinin hayatlarını ve yaşamlarını kolaylaştırmak, onların ruhlarına dokunabilmek için Tokat’a kazandırılacak Sosyal Hizmetler Kampüsü’nün temelinin iki ay içerisinde atılarak, 1,5 yılda tamamlanacağını belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Her zaman engelli bireylerimizin yanındayız, onların yaşamlarını kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Engelli ve engelli ailelerinin yaşadıkları zorlukların bilindiğini ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, “Devletimizin, milletimizin imkanları ile engelli ailelerimizin üzerlerinden yüklerini daha çok alacağız. Onların problemlerini, dertlerini çözmek için daha çok mücadele edeceğiz.” diye konuştu. Vali Dr. Ozan Balcı, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.  Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise konuşmasında şunları söyledi. “Önce insan diyerek herhangi bir ayrıma tabi olmaksızın, yaşlısıyla, genciyle, engellisi ve engelsizi ile biz hep birlikteyiz. Birlikte beraberce yaşıyoruz, birbirimizi daha iyi anlayarak yaşamaya, mutlu olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda "Engelsiz Şehir Tokat" sloganı ile her zaman engelli bireylerimizin yanında olduk. Protokolünü imzaladığımız Sosyal Hizmetler Kampüsü şehrimize hayırlı olsun. Tokat, engelli dostu bir şehirdir. Engelli kardeşlerimiz her zaman başımızın tacıdır. Onların konforlu yaşamaları bizim en önemli hususlarımız arasında gelir” dedi.

"Kış Aylarında Uygulanan Estetik Operasyonlar İyileşmeyi Hızlandırıyor" "Kış Aylarında Uygulanan Estetik Operasyonlar İyileşmeyi Hızlandırıyor"

Konuşmaların ardından Vali Dr. Ozan Balcı ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sosyal Hizmetler Kampüsü protokolünü imzaladı. 

Editör: TE Bilişim