Sosyalmedya Haberleri

sosyalmedya haberleri ve güncel sosyalmedya gelişmeleri, sosyalmedya ile ilgili tüm video, sosyalmedya fotoğrafları ve sosyalmedya haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Tarsus'da sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK propagandası yapan ve geçmiş yıllarda örgütün sokak eylemlerine katılan 4 şüpheli gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alındı. Parlak'ın evinde...

ÖZEL HABER

Ankara'da sosyal medya platformları üzerinden provokasyon yaptığı belirlenen 4 şüpheli, tutuklandı.

ÖZEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da haklarında soruşturma yürütülen FETÖ mensuplarının gruplar halinde kaldıkları ikametlere yapılan operasyonda 21 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ÖZEL HABER

Bitlis’te jandarmanın sosyal medya üzerinden silahlı paylaşım yapanları takibe alıp yaptığı operasyonda, uzun namlulu tüfek, tabanca ve mühimmat bulundu.

ÖZEL HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, narkotik suçlarla mücadele kapsamında 34 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonunda, 190 şüphelinin yakalandığını ifade etti.

GÜNDEM

Türkiye genelinde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Masa Tenisi turnuvası düzenleniyor.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde belirlenen 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

EĞİTİM

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yaptığı açıklamada, "Eylül ayında, Bakanlığımız geçici dış ticaret verilerine göre, dış ticaret açığımızın aylık olarak yüzde...

ERBAA HABER

Erbaa Müftülüğü, Diyanet İşleri başkanlığının organize ettiği ve 40 yaş üstü vatandaşların katılabileceği “Büyüklerimizden Masallar Yarışması”nın başladığını sosyal medya hesabından...

GÜNDEM

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde öğrenciler yemekhanede çıkan ilk yemeklerini kendileri belirliyor.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nın 4'üncü yılı nedeniyle, operasyonda şehit olan askerleri andı.