Soba Haberleri

soba haberleri ve güncel soba gelişmeleri, soba ile ilgili tüm video, soba fotoğrafları ve soba haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Antalya'da müstakil bir ede sobadan çıkan yangında yanan ev kullanılamaz hale geldi.

GÜNDEM

Maltepe'de bir atölyede ısınmak için yakılan sobaya tiner döken Z.Ç. patlama sonrası ağır yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ÖZEL HABER

Mardin'de Gülistan Karaboğa (38) ile 5 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tamamının durumunun ağır olduğu...

ÖZEL HABER

Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Adnan (45) ile oğlu Berat İlhami Nalbant'ın (9) cenazeleri, toprağa verildi.

ÖZEL HABER

Aksaray'da devrilen sobadan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangına müdahale etmek isteyen Tuğçe Ö. (18), ayağının yanmasıyla yaralandı.

ÖZEL HABER

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Adnan (45) ve oğlu Berat İlhami Nalbant (9) hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER

GAZİANTEP'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa Elmas (85) ile eşi Ayşe Fatma Elmas (83), hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 3 katlı binanın 2'nci katında doğal gaz sobasından çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

TOKAT HABER

Tokat Belediyesi İtfaiye Çavuşu Duran Aktaş, kış aylarında sıklıkla karşılaşılan karbon monoksit zehirlenmelerine genellikle tıkalı baca borularının neden olduğunu belirterek...

TOKAT HABER

Tokat’ta müstakil evde sobadan çıkan yangında ağır yaralanan 3 yaşındaki Ahmet Cabir Kılıç, sevk edildiği Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.