Sıfıratık Haberleri

sıfıratık haberleri ve güncel sıfıratık gelişmeleri, sıfıratık ile ilgili tüm video, sıfıratık fotoğrafları ve sıfıratık haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

İsrafın önüne geçmek için başlatılan Sıfır Atık projesine destek veren Sultangazi Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayesinde yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında ilimizde projenin yaygınlaştırılması amacıyla...

ERBAA HABER

Erbaa Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezinde program düzenlendi. Programa Erbaa Kaymakamı...

TOKAT HABER

Tokat Belediyesi çocuklara yönelik başlatmış olduğu Sıfır Atık Duyarlık projesiyle, atıkları getiren çocuklara yazın oynayacakları toplarını hediye ediyor.

ERBAA HABER

Erbaa'da çocuklar atık biriktirdikçe kazanacak.

TOKAT HABER

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun da katılımlarıyla Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen programda atık toplama kampanyasına katılan çocuklara hediyeleri verildi.

TOKAT HABER

Tokat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 'Sıfır Atık' Projesi kapsamında Anaokulu ve İlkokullarda çevre ve sıfır atık eğitimlerine devam ediyor.

TOKAT HABER

Tokat Belediyesi Trafik Eğitim Pistini ziyaret eden ilköğretim öğrencileri hem trafik kurallarını eğlenerek öğreniyor, hem de sıfır atık bilinci kazanıyor.