Sürücü Haberleri

sürücü haberleri ve güncel sürücü gelişmeleri, sürücü ile ilgili tüm video, sürücü fotoğrafları ve sürücü haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Sultangazi'de, araçlara yeşil ışık yandığı sırada otomobil sürücüsü ön kapısını açtı.

GÜNDEM

Esener'de, otomobiline çarpıp kaçan motokuryeyi çalıştığı restorana kadar takip eden sürücü, burada motokurye ile tartışmaya başladı.

GÜNDEM

Batman'da otomobilin yaya geçidinde 1'i bebek 4 çocuğa çarptığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNDEM

Manisa Alaşehir`de karşı yönden gelen TIR'la çarpışan otomobilin sürücüsü 36 yaşındaki Ali Bilir hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Sakarya'da D-100 yolunda kargo kamyonuna çarpan otomobilin sürücüsü 27 yaşındaki Mustafa Mario Kır hayatını kaybetti, yanındaki 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Kocaeli İzmit`te bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü 30 yaşındaki Onur Kaya kazada hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Samsun İlkadım`da çocukları yola atlayınca gelen otomobile ‘yavaşla’ işareti yapan Gizem Ö., sürücü Emine K. ve annesi Fadime K. tarafından...

GÜNDEM

Ankara’da iki otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışma, tesadüfen olay sırasında bölgeden geçen çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle...

GÜNDEM

Aydın Germencik`te 2 hafta önce satın aldığı otomobille seyir halindeyken şarampole yuvarlanan sürücü Mustafa Akkaya (46) öldü.

GÜNDEM

İstanbul, Avcılar’da ün saat 23.30 sularında asker konvoyunda bulunanlar altgeçidi bir süre kapatarak meşaleler yaktı.

GÜNDEM

Pendik'te trafikte taksi şoförüyle otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışmada, taksi şoförüne tekme ve yumruklarla saldıran otomobil sürücüsü yakalandı.

GÜNDEM

Edirne Keşan Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü 26 yaşındaki E.D.’nin kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı.