Süperlig Haberleri

süperlig haberleri ve güncel süperlig gelişmeleri, süperlig ile ilgili tüm video, süperlig fotoğrafları ve süperlig haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


SPOR

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

SPOR

Süper Lig'in 15'inci haftasında bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de taraftarlar, stada giriş yaptı.

SPOR

Süper Lig'in 14’üncü haftasında deplasmanda Trabzonspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Kayserisporlu futbolcular havalimanında tezahüratlarla karşılandı.

SPOR

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fenerbahçe, yarın İstanbulspor deplasmanına çıkacak.

SPOR

Trabzonspor, Süper Lig’in 13'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, yarın Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak....

ÖZEL HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 13’üncü haftasında Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Trabzonspor, Süper Lig’in 13’üncü haftasında Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yapılan idmanla devam etti.

SPOR

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

SPOR

Galatasaray, Süper Lig’in 13'üncü haftasında Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta averajla liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, milli ara dönüşünde yoğun tempo ile karşı karşıya kalacak.

SPOR

Trabzonspor’da Nenad Bjelica’dan sonra Abdullah Avcı’nın göreve gelişiyle tablo değişti, yenilmeme serisi başladı.