Kurbanbayramı Haberleri

kurbanbayramı haberleri ve güncel kurbanbayramı gelişmeleri, kurbanbayramı ile ilgili tüm video, kurbanbayramı fotoğrafları ve kurbanbayramı haberleri Kelkit Gazetesi: Son Dakika Haber sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı: Kurban bayramı tatilinde gümrük kapılarımızdan toplam 1 milyon 126 bin 761 yolcu geçişi sağlanmıştır.

GÜNDEM

Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul Havalimanı'nda tüm zamanların rekoru kırıldı. Dün gerçekleşen verilere göre 256 bin 961 yolcu İstanbul...

ÖZEL HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren 17 bin 774 kaza meydana geldiğini duyurdu.

GÜNDEM

Kurban Bayramı tatili dönüşünde Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde İstanbul yönünde hafif yoğunluk yaşandı. Ulaşımda aksama olmadı.

ERBAA HABER

Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ERBAA HABER

Ak Parti Erbaa İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Önal Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

ERBAA HABER

Erbaa Belediye başkanı Ertuğrul Karagöl Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ERBAA HABER

“Kurban Bayramı” denilince akla ilk gelenlerden biri de birbirinden lezzetli yemeklerle hazırlanmış göz alıcı sofralar oluyor. Ancak bayramı bayram tadında...

ERBAA HABER

Erbaa’da Arefe Günü mezarlıklar doldu taştı.

GÜNDEM

Karadağ’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ İslam Birliği’nin Kurban Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliğe katıldı.

TOKAT HABER

Ak Parti Tokat Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ERBAA HABER

Her yıl olduğu gibi esnaf tezgâhlarını Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte; bayram şekerleri, çikolata, lokum ve kolonya çeşitleri ile donattı.