Kış Haberleri

kış haberleri ve güncel kış gelişmeleri, kış ile ilgili tüm video, kış fotoğrafları ve kış haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


GÜNDEM

Türkiye’nin en önemli kış sporları merkezlerinden olan Uludağ, kayak sezonun ardından bu kez de kiraz ağaçlarının açan çiçekleriyle beyaza büründü.

ÖZEL HABER

Hakkâri'de dün başlayan yağmur, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığı kent merkezinde 5, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştı.

GÜNDEM

Van'ın Başkale ilçesinde çığ nedeniyle kapanan kırsal Sualtı Mahallesi yolu, ekiplerin çalışması ile yeniden ulaşıma açıldı.

ERBAA HABER

Erbaa’da havalar bir gün yazdan kalma ertesi gün ise tam tersi havalar tam tersi soğuk veya sıcak olabiliyor.

ERBAA HABER

Erbaa’ya bağlı Gökal Beldesi'nde bulunan Düden Gölü, soğuk havaların etkisiyle dondu.

ERBAA HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayınladığı hava durumu raporuna göre, Erbaa’da kar yağışı bekleniyor.

ERBAA HABER

Yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Hava sıcaklığı 10 Ocak Çarşamba gününden itibaren (yarın) 8-10 derece azalacak. Tokat ve...

ÖZEL HABER

Van'ın 3 ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, eğitime bugün ara verildi. Bu ilçelerde kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile...

ÖZEL HABER

Van'da kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığı kent merkezinde 10, yüksek kesimlerde 30 santimetreye ulaştı.

TOKAT HABER

Tokat ve ilçelerinde bu yıl şubat ayı gelmesine rağmen beklenen kar yağışının olmaması nedeniyle kış uykusuna yatmayan ayılar kameralara yakalandı.

ERBAA HABER

Erbaa’da soğuk hava etkisini gösterdi araçların camları buz tuttu.

ERBAA HABER

Erbaa’da İlçe Özel İdaresi ekiplerinin karla mücadele çalışmaları devam ederken, köylerde kapalı köy yolunun olmadığı bildirildi.